Newsroom

Newsroom

Κιβωτός του Κόσμου: «Με απειλούσαν ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά και θα τα δώσουν για υιοθεσία»

Τι καταγγέλλει μητέρα παιδιών που διέμεναν στις δομές της Κιβωτού

Κιβωτός του Κόσμου

Σοκάρει η νέα καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου, η οποία προέρχεται από μητέρα που, όπως υποστηρίζει, δεν της επέτρεπαν να δει τα παιδιά της.

Μιλώντας στο Open, η μητέρα αφηγήθηκε: “Δε με αφήνανε να δω τα παιδιά, ήμουν η μοναδική που κατάφερα μετά από τρεις μήνες να βλέπω τα παιδιά και όταν τους έλεγα ότι θέλει να τα δει και η γιαγιά, θέλει να τα δει και η νονά τους, δεν άφηναν κανέναν, τα παιδιά τα αποκόπτουν από το οικογενειακό τους περιβάλλον”

Ακόμα και τα παιδιά της ίδιας οικογένειας ήταν χωρισμένα, καθώς ζούσαν σε διαφορετικές δομές: “Δυστυχώς το κοριτσάκι μου βρισκόταν στον Κολωνό, τα αγόρια ήταν σε μία άλλη δομή στην Άνοιξη, οπότε είχαν χωρίσει τα αδέρφια μεταξύ τους, γιατί λέει είναι αγόρια και το άλλο κορίτσι και δεν μπορούν να είναι μαζί, και ‘δεν έχουμε χώρο για να παραβρίσκεται και η μικρή μαζί με τα αγόρια’. Με απειλούσαν ότι αν μιλήσω, όχι δεν θα ξαναδώ ποτέ τα παιδιά, όχι θα μου αφαιρέσουν τη γονική μέριμνα, και όχι απλά την επιμέλεια, με απειλούσαν συνεχώς ότι δεν θα τα ξαναδώ ποτέ και θα τα δώσουν για υιοθεσία“.

Ερωτηθείσα αν τα παιδιά της είχαν δεχθεί κακοποιητικές συμπεριφορές, απάντησε: “Τόσο καιρό τα παιδιά φοβόντουσαν να μιλήσουν. Ο μεγάλος μου ο γιος λέει ότι τα παιδιά που ήταν στον Βόλο τους έδινε 5 ευρώ τη μέρα ο παιδαγωγός, ο κοινωνικός λειτουργός, δεν ξέρω ποιος από εκεί, για να δουλεύουν. Σηκώνονταν στις 6 το πρωί και τα ανάγκαζαν για παιδική εργασία. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, δηλαδή ακόμη και το σχολείο τους στερούσαν, έπαιρναν απουσίες για να δουλέψουν. Ο γιος μου ο μεγάλος που περιγράφει ότι ο κύριος […] τον είχε χτυπήσει, του είχε ρίξει μπουνιές, κλωτσιές, σφαλιάρες. Εγώ μου λέει να φανταστείς ήμουν πιο μεγάλος και μπορούσα κάπως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, ενώ ο μικρός μου αδελφός που τον χτυπούσαν και του φέρονταν άσχημα δεν μπορούσα να τον βοηθήσω, γιατί λέει μόνο μία φορά κατάφερα να τον βγάλω μέσα από αυτό το κλουβί που υπάρχει“.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…