Newsroom

Newsroom

"Κίτρινη κάρτα" Τσίπρα σε Κατρούγκαλο

Ο πρωθυπουργόςε δεν δίστασε να καυτηριάσει, από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, το νόμο Κατρούγκαλου για το Δημόσιο…

katrougalos 24

Ο πρωθυπουργόςε δεν δίστασε να καυτηριάσει, από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, το νόμο Κατρούγκαλου για το Δημόσιο ο οποίος άφηνε «παραθυράκια» να επιστρέψουν στις θέσεις τους κι επίορκοι, αφού πρώτα χαρακτήρισε τον προηγούμενο νόμο του Κυριάκου Μητσοτάκη «κατάπτυστο».

«Όταν όμως είδαμε ότι η κατάργησή του ανοίγει παράθυρο να επιστρέψουν στο Δημόσιο επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, που θα έπρεπε όντως να έχουν απομακρυνθεί από την υπηρεσία τους, έπρεπε να παρέμβουμε αποφασιστικά. Πριν μας το υποδείξει ο οποιοσδήποτε στα δελτία των ειδήσεων. Η αντίδραση ήταν φυσικά σωστή. Αλλά πρέπει να είναι και άμεση. Να απαντά στο πρόβλημα και όχι στον επικοινωνιακό του αντίκτυπο. Ας είμαστε λοιπόν ξεκάθαροι από εδώ και εμπρός. Λάθη θα κάνουμε και αδυναμίες θα εκδηλώσουμε. Είναι φυσικό. Το ζητούμενο είναι να τα αντιμετωπίζουμε ριζικά και αποτελεσματικά όταν τα συνειδητοποιούμε. Χωρίς να περιμένουμε να μας τα υποδείξουν οι αντιπαλοί μας», ανάφερε χαρακτηριστικώς ο Αλέξης Τσίπρας.

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…