Newsroom

Newsroom

Κίνητρο εμβολιασμού για τους άνω των 60 ετών προανήγγειλε ο Θανάσης Πλεύρης

Αναστέλλονται από 15 Απριλίου τα πρόστιμα της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στους άνω των 60-«Παράθυρο» για διαγραφή τους

Kέκρυρας 666x399 1

Αλλάζει τακτική ο υπουργός υγείας αναφορικά με το πρόστιμο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 ετών. Τώρα δίνει κίνητρο εμβολιασμού  με μη πληρωμή προστίμου, όπως  προανήγγειλε ο υπ. Υγείας. 

«Αυτό που θέλουμε και επιδιώκουμε είναι ο εμβολιασμός των πολιτών. Η κυβέρνηση εξετάζει να δοθεί κίνητρο σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών που θα πάνε τώρα να κάνουν το εμβόλιο και να μην πληρώσουν το πρόστιμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την κύρωση της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την παράταση της ισχύος μέτρων για την πανδημία.

Ακόμα, ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι τα όποια μέτρα αποκλιμάκωσης αποφασιστούν, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ από 15 Απριλίου μέχρι 31 Αυγούστου, θα είναι σε συνάρτηση με την εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…