Newsroom

Newsroom

Kίνηση ανθρωπιάς από τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Τραγούδησε κρατώντας το χέρι σε κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα

Tον γύρο των Social Media κάνει ένα τρυφερό βίντεο από συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού.  

kinisi anthropias apo ton konstantino argyro se dyskoles meres

Σε μια  ακόμη κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συναυλία του στην Πάτρα. Ο τραγουδιστής που πρόσφατα είχε χαρίσει  σε έναν μικρό θαυμαστή του με κινητικά προβλήματα ένα ειδικό ποδήλατο αποκατάστασης, αυτή την φορά σε συναυλία του στην Πάτρα και ενώ τραγουδούσε το «όσα νιώθω για σένα», έδειξε στο βάθος ένα κοριτσάκι που καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι,  και κάνοντας νεύμα  στους ανθρώπους της να την πάνε κοντά του. Οι γονείς του κοριτσιού την σήκωσαν στα χέρια με τον  Κωνσταντίνο Αργυρό, να κάνει υπόκλιση, πιάνοντας της το χέρι και φιλώντας το,   της τραγούδησε.  

 

@kuriakopoulou.kuriaki_

 

♬ πρωτότυπος ήχος – •k-u-r-I-a-k-I •

 

Ήταν μια πολλή δυνατή στιγμή  από αυτές που έχουμε ανάγκη να νιώσουμε και να θυμηθούμε πως είναι ο άνθρωπος, καθώς τις τελευταίες ημέρες  ορισμένοι δεν έχουν δείξει  τέτοια ψήγματα ευαισθησίας, όπως  εκείνη με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής, τα εγκαίνια αθλητικών εγκαταστάσεων στην παραλία του Καρτερού στο Ηράκλειο της Κρήτης, που τον αφήσαν κάτω από το πόντιουμ, υπό το βλέμμα του  υφυπουργού  Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.   

Μάλιστα, την κίνηση του τραγουδιστή σχολίασε εύστοχα χρήστης στα social  μην ξεχνώντας μάλιστα πως λίγες μέρες μετά στη «γιορτή της μουσικής» υποτιθέμενοι τραγουδιστές με τους μπράβους τους έπαιζαν ξύλο αναφέροντας:

«Για τη χαρά και μόνο που πρόσφερες απλόχερα σε αυτό το παιδί, πραγματικά υποκλίνομαι! Το πιο όμορφο βίντεο που παρακολούθησα τον τελευταίο καιρό» 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…