Κίνησε ο Καραγκούνης

Ο Θοδωρής Κοτσαρίνης σχολιάζει... στα γρήγορα, την εβδομάδα που μας πέρασε.

5b9538d71dc524847e8b4581

*** Από την περίφημη πλέον φωτογραφία του συλλαλητηρίου (που τράβηξε ο φωτογράφος Άρης Μεσσήνης), λείπει η Ξαφά, ο καινοτόμος προμηθευτής φακής του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Φλώρος κι ο Παύλος Ψωμιάδης, για να ολοκληρωθεί το μωσαϊκό της εκλογικής πελατείας του Κυριάκου Μητσοτάκη.


*** Ο Καραγκούνης της ΝΔ το ξεκαθάρισε πάντως. Θέλεις σύνταξη και μάλιστα υψηλή; Ξέρουμε τι έκανε ο Πινοσέτ σε κάτι τέτοιους κομμουνιστές. Καθαρές κουβέντες.

*** Χαρακτηρίζουν το 3ο μνημόνιο “πρόγραμμα Μαδούρο”, λες ότι κάτι δεν πάει καλά. Βγαίνει κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ και λέει καμαρώνοντας θα εφαρμόσουμε το ασφαλιστικό της χούντας του Πινοσέτ, καταλαβαίνεις τα πάντα.

*** – Κύριε Μητσοτάκη, μετά τα μνημόνια, τι;  – Το φρέσκο και επιτυχημένο πρόγραμμα Πινοσέτ!   

*** Τον λυπήθηκα το δημοσιογράφο της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” στη συνέντευξη Τύπου του Τσίπρα στη ΔΕΘ. Ήθελε να πει “ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ”, “ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ”, “ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ”, αλλά ρώτησε με τρόπο τον πρωθυπουργό τι θα κάνει αν υπάρξουν ποινικές ευθύνες για το Μάτι. Έξυπνος.  

*** Αποχώρησε από την ομιλία του πρωθυπουργού ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θ. Φέσσας… για να δει ΣΚΑΙ. (που ήταν το μόνο κανάλι που δε μετέδωσε ζωντανά την ομιλία).

*** Καταργούν τον υποκατώτατο μισθό και αυξάνουν τον κατώτατο για να αποπροσανατολίσουν από τη φίμωση του Κυρανάκη και τη δίωξη της Ζαχαράκη. Αλλά δε μασάει ο κόσμος. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.

*** Τι να το κάνω εγώ που βγήκαμε από τα μνημόνια και που αυξάνουν τους μισθούς, μειώνουν τον ΕΝΦΙΑ και δεν κόβουν τις συντάξεις; Μπορεί η Ζαχαράκη να συκοφαντήσει ελεύθερα; Όχι. Άρα έχουμε καθεστώς.

*** Υπόθεση Φλώρου: Στο «σφυρί» το πατρικό του στη Φιλοθέη και ακόμη δυο ακίνητα. Οι κομμουνιστές παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη. Ως πότε θα το ανεχόμαστε;

*** Ο Μαρκουλάκης στο νέο “Λόγω τιμής” θα παίζει τον επιτυχημένο καινοτόμο εντερπρενέρ, εργολάβο εργασίας και outsourcing στο δημόσιο, παντρεμένο με στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ που ο αδερφός της έχει εταιρείες επικοινωνίας και κέτερινγκ συμβεβλημένες με το Κέντρο. Το ζευγάρι έχει διαμερίσματα στο Κουκάκι που μισθώνουν με Airbnb.  

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr