Newsroom

Newsroom

Κινηματογραφική εβδομάδα με ενδιαφέρουσες επιλογές – Δείτε τις καινούργιες ταινίες

 Interstellar

interstellar.thm

Αυτή η εβδομάδα προσφέρει στους κινηματογραφόφιλους ταινίες με έντονο ενδιαφέρον, αν και εντάσσονται η κάθε μία σε διαφορετικό είδος. Θα δούμε στις αίθουσες το πολυαναμενόμενο Interstellar του Κρίστοφερ Νόλαν, θα δούμε όμως και τη Μαριόν Κοτιγιάρ, να δίνει ρέστα στο Δυο Ημέρες, μια Νύχτα, των αδερφών Νταρντέν. Οι Υπερέξι είναι το νέο animation της Marvel, από τους δημιουργούς του Ψυχρά και Ανάποδα, ενώ τέσσερις επιπλέον ταινίες, σας καλούν να διασκεδάσετε, με το μέσο που σας ταξιδεύει, ενώ κάθεστε αναπαυτικά στo κάθισμά σας…

Δύο Ημέρες, Μια Νύχτα

Από τις πιο ευαίσθητες στιγμές των αδερφών Νταρντέν, οι οποίοι εισάγουν στον ιδιαίτερο κινηματογραφικό τους κόσμο και την πανθομολογουμένως ταλαντούχα, Μαριόν Κοτιγιάρ. Ένα από τα πιο μεγάλα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία και το πώς επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις, είναι το θέμα γύρω από το οποίο εξελίσσεται η ιστορία τους, αυτή τη φορά. 

Interstellar 
Η νέα ταινία του δαιμόνιου -κινηματογραφικά- Κρίστοφερ Νόλαν, θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα από τα πιο αναμενόμενα projects της φετινής κινηματογραφικής σεζόν. 
Είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, όπου οι κορυφαίοι πρωταγωνιστές Μάθιου ΜακΚόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Τζέσικα Τσαστέιν, Έλεν Μπέρστιν σε συνδυασμό με τη δύναμη της εικόνας, που έχει ενισχυθεί με τα πιο καινοτόμα εφέ, μάς μαγνητίζουν να σπεύσουμε στις αίθουσες και να δούμε, τι νέο έχει να μας πει ο εξαιρετικά εύστροφος και δυναμικός σκηνοθέτης. Η ταινία διαρκεί σχεδόν τρεις ώρες. 

Τα Ερείπια Είναι Πάντα Θλιμμένα 

Μια κλασική αμερικάνικη ιστορία εκδίκησης με τολμηρή βία, κατάμαυρο χιούμορ κι έναν loser ήρωα που δεν μπορεί παρά να σας παρασύρει στο ιλιγγιώδες ταξίδι του προς την καταστροφή. Σε όσους από εσάς διαθέτετε γερά νεύρα και αρέσκεστε στην ακατάπαυστη έκκριση αδρεναλίνης, η ταινία θα πει πολλά. Είναι η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του 30χρονου σκηνοθέτη Τζέρεμι Σολνιέ, μετά το “Murder Party” και χαρακτηρίζεται ως “ανατρεπτικό και ευρηματικό θρίλερ”. 

We are the best! 

Από τη Σουηδία και από τον δημιουργό του παλαιότερου Λίλια για Πάντα, Λούκας Μάντισον,έρχεται η ταινία αυτή, που προβλήθηκε σε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, στη συνέχεια συμμετείχε στο Φεστιβάλ του Τορόντο, ενώ κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τόκιο, το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Ρέικιαβικ, και ήταν η επίσημη ταινία λήξης του Φεστιβάλ του Ρότερνταμ. 

The Battery 

Οι προσωπικότητες δύο παιχτών του μπέιζμπολ έρχονται σε σύγκρουση, καθώς διασχίζουν τους αγροτικούς δρόμους της μετα-επιδημικής Νέας Αγγλίας, που μαστίζεται από την κυριαρχία των ζόμπι. Η ταινία έχει μια υπερβολή που δικαιολογείται από το θέμα της – για ταινία με ζόμπι μιλάμε – όμως η απλότητα με την οποία είναι δοσμένη και το γεγονός ότι παραμένει ένα road movie επιβίωσης, με δύο μοναχικούς τύπους που ψάχνουν την άκρη του νήματος, ο καθένας με το δικό του τρόπο, την καθιστά ενδιαφέρουσα. 
Σκηνοθετεί και παίζει ο Τζέρεμι Γκάρντνερ. 

Η Συγκάλυψη 

Η ταινία του Μίκαελ Ρόσκαμ έχει το θλιβερό προνόμιο να φιλοξενεί την τελευταία ερμηνεία του αγαπημένου Τζέιμς Γκαλντολφίνι. Ως διασκευή, ενός από τα διηγήματα του Ντένις Λεχέιν – είναι ο συγγραφέας του Σκοτεινού Ποταμιού και του Νησιού των Καταραμένων – η ιστορία μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη και σε έναν φαινομενικά ήσυχο και ρουτινιάρικο ήρωα, που με ασήμαντη αφορμή, αναγκάζεται να μπει και να αντεπεξέλθει σε ένα σκληρό παιχνίδι επιβίωσης. 

Οι Υπερέξι

Από τους δημιουργούς των ταινιών “Ραλφ, η Επόμενη Πίστα” και “Ψυχρά Κι Ανάποδα”, η ταινία “Οι Υπερέξι” είναι μια κωμική περιπέτεια γεμάτη δράση, με ήρωα τον Χίρο Χαμάντα, ένα παιδί-θαύμα που ασχολείται με τη ρομποτική. Η μεγάλη φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ του Χίρο και του Μπέιμαξ, ενός πληθωρικού ρομπότ, είναι ο πυρήνας της ταινίας. 

Αναδημοσίευση από in.gr

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ