Newsroom

Newsroom

Κινηματογραφική καταδίωξη του Λιμενικού με εμπόρους ναρκωτικών στη Κρήτη

Κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας», που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φτάνει τον 1,3 τόνο, εντοπίστηκε σε αλιευτικό σκάφος με ξένη σημαία και πλήρωμα τέσσερις υπηκόους Συρίας, το οποίο ακινητοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, 40 ναυτικά μίλια νότια της Κρήτης κοντά στην Ιεράπετρα.

5a9aa6771dc524e2558b4567

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιχείρηση συμμετείχε αρχικά το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης 060 το οποίο εντόπισε το σκάφος μήκους περίπου 20 μέτρων και στη συνέχεια ζητήθηκε από τoν Κλάδο Ασφάλειας του Αρχηγείου του Λιμενικού να σπεύσει προς ενίσχυση και δεύτερο πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης ΠΑΘ με κλιμάκιο στελεχών των ειδικών δυνάμεων. Παράλληλα στην επιχείρηση πήραν μέρος δύο αεροσκάφη, ένα του ΛΣ και ένα λετονικό πλοίο της Frontex.

Το αλιευτικό σκάφος φέρεται να έχει ξεκινήσει από λιμάνι της Κύπρου με προορισμό λιμάνι ευρωπαϊκής χώρας. Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν τέσσερις συλλήψεις μέχρι στιγμής. 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…