Newsroom

Newsroom

Κινδυνεύει με πέντε χρόνια φυλάκιση γιατί συνέκρινε τοπική σπεσιαλιτέ με πέος αλόγου (δείτε και πείτε μας τη γνώμη σας)

Ακόμα και με πέντε χρόνια φυλάκιση στο Κιργιστάν είναι αντιμέτωπος ο Σκοτσέζος Μάικλ Μακφίτ επειδή σε ανάρτησή του στο facebook…

mcfeat

Ακόμα και με πέντε χρόνια φυλάκιση στο Κιργιστάν είναι αντιμέτωπος ο Σκοτσέζος Μάικλ Μακφίτ επειδή σε ανάρτησή του στο facebook συνέκρινε μια τοπική σπεσιαλιτέ με… πέος αλόγου.

Ο ίδιος σχολίαζε το πώς οι συνάδελφοί του στο Κιργιστάν περίμεναν στην ουρά στα εστιατόρια προκειμένου να γευτούν «την αγαπημένη τους σπεσιαλιτέ, το πέος αλόγου».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για ένα είδος πικάντικου λουκάνικου από κρέας αλόγου, το οποίο μάλλον θύμισε στον Μακφίτ τα γεννητικά όργανα του συγκεκριμένου ζώου, μια σκέψη που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

specialite%20ne%20ff

Ωστόσο, λίγη ώρα αφότου «ανέβασε» την φωτογραφία στο facebook, ο άντρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του Κιργιστάν και τώρα είναι αντιμέτωπος μέχρι και με πέντε χρόνια φυλακή, κατηγορούμενος για… φυλετικό μίσος, παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη -μέσω facebook- για την ανάρτηση που έκανε.