ΚΙΝΑΛήστου μνήμης

Σοβαρά τώρα; Τέτοια αντιπολίτευση περιμένατε από τον Ανδρουλάκη;

5459684

Σοβαρά τώρα; Τα βάλατε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον αρχηγό του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Νίκο Ανδρουλάκη, γιατί πρότεινε τα μοριακά τεστ να κοστίζουν 40 ευρώ -μόνο 40!- αντί για 47 που επέβαλε ως πλαφόν το δίδυμο Άδωνις – Πλεύρης; Συγγνώμη δηλαδή, εσείς πόσο νομίζετε ότι πρέπει να τα πληρώνουμε; 39, ας πούμε; 38, 30 ή και ακόμα πιο φτηνά; Όσο ένα καφέ στην καφετέρια ή ένα τσίπουρο στο ουζερί;

Σοβαρά τώρα; Δεν ακούσατε αυτόν που άκουσε προφανώς ο αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛΛ., τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου; Που είπε ότι αν τα τεστ είναι πολύ φτηνά, θα θεωρηθούν αναξιόπιστα; Φτηνιάρικα δηλαδή, γιατί, ως γνωστόν, στην ελεύθερη αγορά που ζούμε ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Η ποιότητα εξαρτάται από την τιμή. Άλλο να κάνεις τεστ Αρμάνι κι άλλο κάποιου σκιτζή απ’ το Πασαλιμάνι.

Σοβαρά τώρα; Μήπως θα θέλατε να υιοθετήσει ο νέος τις γεροντικές και εκτός ρεαλισμού απόψεις για δωρεάν τεστ σε όσους τα χρειάζονται; Για συνταγογράφησή τους, όπως γίνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης; Και δεν ακούσατε αυτούς που προφανώς άκουσε το ανανεωμένο ΚΙΝ.ΑΛΛ.; Πώς θα πληρώσουμε καμιά νέα φρεγάδα, αν αρχίσουμε τα δωρεάν τεστ αράδα; Άσε που τέτοιου είδους ψώνια οδηγούν σε Μνημόνια.

Σοβαρά τώρα; Τέτοια αντιπολίτευση περιμένατε από τον Ανδρουλάκη; Να προτείνει δηλαδή όσα δεν μπορούν να γίνουν με δεδομένη τη δημοσιονομική κατάσταση; Τσοβόλα, δώσ’ τα όλα, ξανά μανά; Αυτό το ΠΑΣΟΚ που ξέρατε ορισμένοι, να το ξεχάσετε. Αλήστου μνήμης είναι πια ή μάλλον ΚΙΝΑΛήστου. Με νέο αρχηγό, νέο ΑΦΜ, νέα καθήκοντα στη νέα κατάσταση. Τα 40 είναι πιο λίγα από τα 47, τελεία και παύλα.

Σοβαρά τώρα; Παραβλέπετε ότι ο άνθρωπος ζήτησε και τα ράπιντ που τα πληρώνουμε τώρα δέκα ευρώ να τα πληρώνουμε μόνο εφτά; Για λογαριάστε με τρία τεστ τη βδομάδα πόσα εξοικονομεί ένας εργαζόμενος. Για προσθέστε και το 2% αύξηση στον μισθό του -αλήθεια, ο Ανδρουλάκης ζήτησε 3% ή και κάτι παραπάνω γι’ αυτό;- και θα δείτε τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της μέσης ελληνικής οικογένειας.

Σοβαρά τώρα; Δεν καταλαβαίνετε ότι με προτάσεις Ανδρουλάκη θα γεμίσει το δισάκι; Φασούλι το φασούλι, βέβαια, χωρίς δημοσιονομικές αναταράξεις και πολιτικές συρράξεις. Αλλά σίγουρα!

Πηγή: Η Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…