Newsroom

Newsroom

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Κορυφώνεται η αγωνία για το ποιον θα στηρίξει ο Λοβέρδος… not

Θα κάνει την έκπληξη ο Λοβέρδος;

EK Loverdos

Σήμερα το απόγευμα γύρω στις 4 έχει προαναγγείλει ο Αντρέας Λοβέρδος πως θα ανακοινώσει τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής τον οποίο θα στηρίξει στον β’ γύρο των εκλογών.

Μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ ο βαριά ηττημένος υποψήφιος, ανέφερε ότι είναι πολιτικός θέσεων και ποτέ δεν κρύφτηκε και γι αυτό θα πάρει ξεκάθαρη θέση ανακοινώνοντας εάν θα ψηφίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου την προσεχή Κυριακή.

Ωστόσο όσο και αν ο Α.Λοβέρδος προσπαθεί να δημιουργήσει σασπένς και αγωνία γύρω από το όνομά του και σχετικά με το τι θα πράξει, όλα δείχνουν πως το αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ γνωστό.

Καθόλου τυχαία εξάλλου ο ίδιος σχολίασε πως το βασικό μήνυμα της κάλπης ήταν η ανανέωση και πως δεν θα πρέπει να διεξαχθεί δεύτερος γύρος, φωτογραφίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον… Νίκο Ανδρουλάκη.

Πέρα όμως από τις σαφείς ενδείξεις που άφησε ο ίδιος ο Λοβέρδος, το Twitter έχει ήδη ποντάρει όλα του τα λεφτά στο ενδεχόμενο πως ο Αντρέας Λοβέρδος θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση από συγκεκριμένο, «βαρύγδουπο» μέσο.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…