Newsroom

Newsroom

Κι όμως ο "Τζέιμς Μποντ" είναι θνητός, θα κάνει επέμβαση στο γόνατο (δείτε φώτο)

Μπορεί να μας εντυπωσιάζουν οι επικίνδυνες περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο πίσω από τις κάμερες ο Ντάνιελ…

craig

Μπορεί να μας εντυπωσιάζουν οι επικίνδυνες περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο πίσω από τις κάμερες ο Ντάνιελ Κρεγκ «σκοτώνεται» για να βγάλει αυτό το αποτέλεσμα.

Ο 47χρονος ηθοποιός, με αφορμή την πρεμιέρα του Spectre, αποκάλυψε ότι αν και οι περιπέτειες που απεικονίζονται στην οθόνη είναι φανταστικές, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλής από τον τραυματισμό.

Μάλιστα επεσήμανε ότι θα χρειαστεί ξανά επέμβαση, εξαιτίας ενός δεύτερου τραυματισμού στο γόνατο στα γυρίσματα του Spectre σε μια σκηνή πάλης με τον τεράστιο Ντέιβ Μπατίστα που ενσαρκώνει τον ογκώδη κακοποιό Μίστερ Χινξ.

Μάλιστα η καριέρα του Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ ξεκίνησε δυσάρεστα Τμε τον ηθοποιό να χάνει δύο δόντια στα γυρίσματα του Casino Royale. Η ζημιά ήταν τόσο σοβαρή που ο οδοντίατρος του αναγκάστηκε να πετάξει από το Λονδίνο στα γυρίσματα για να την διορθώσει.

Οσο για το Quantum of Solace, αν λάβουμε υπόψιν τον αριθμό των τραυματισμών που υπέστη στα γυρίσματα, είναι έκπληξη που τελείωσε η ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ ολόκληρο: Ένα χτύπημα στο πρόσωπό του χρειάστηκε πλαστική επέμβαση, έκοψε την άκρη του δακτύλου του, έσκισε έναν μυ του ώμου του, και ένα ατύχημα στον Παναμά τον άφησε με άσχημα μελανιασμένα πλευρά.

Ωστόσο ο τραυματισμός στο γόνατο φαίνεται να είναι ο πιο σοβαρός, απαιτώντας άλλες δύο χειρουργικές επεμβάσεις πριν ο Κρεγκ ξαναπαίξει σε ταινία, ωστόσο αυτό πρέπει να γίνει σύντομα, αφού σε λίγους μήνες, στις αρχές του 2016 θα παίξει σε μια θεατρική παραγωγή του Οθέλλου.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος τραυματισμός παραλίγο να σταματήσει τα γυρίσματα για έξι μήνες και να σπρώξει την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στο 2016, αλλά ο ηθοποιός ήταν αποφασισμένος να την τελειώσει παρά τον πόνο. Στο τέλος, η παραγωγή διεκόπη για δύο μόνο εβδομάδες.

Τραγική ειρωνεία, σε μια συνέντευξή του το 2009, είπε ότι θα συνεχίσει να παίζει τον 007 «μέχρι να πέσω στα γόνατά μου».

2db690dc00000578 0 image a 40 1445634978186

Πηγή: iefimerida.gr

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…