Newsroom

Newsroom

Kι όμως ο Μιθριδάτης «έπαιξε» στην ελληνική TV… έστω και για λίγο (video)

Η «πρωτοβουλία» ανήκει στους «Ράδιο Αρβύλα»

Screenshot 2 1

Το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη σαρώνει από χθες στο YouTube και είναι κορυφαίο θέμα συζήτησης στα ελληνικά σόσιαλ μίντια.

Με τίτλο «Για να μην στα χρωστάω», η νέα δουλειά του Μιθριδάτη αποτελεί ένα ηχηρό, κοινωνικό και πολιτικό μήνυμα εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με σκληρό στίχο και μεγάλες αλήθειες. 

Πλησιάζοντας τις 300.000 προβολές στο YouTube, μέσα σε περίπου 13 λεπτά ο μουσικός καταθέτει το δικό του μανιφέστο στηλιτεύοντας τα πάντα. Την υποκρισία της κυβέρνησης, το lockdown, τις απαγορεύσεις, τα ΜΜΕ και τις «νέες» εργασιακές συνθήκες.

Όλα αυτά προφανώς δημιουργούν έναν συνδυασμό που θεωρητικά θα «απαγόρευε» την αναπαραγωγή του κομματιού από τα συστημικά ΜΜΕ και ειδικά από την «απονεκρωμένη» ελληνική τηλεόραση.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έσπασαν ωστόσο το συγκεκριμένο «εμπάργκο» και έπαιξαν στην τηλεόραση του OPEN, ένα μέρος από την αρχή του τραγουδιού του Μιθριδάτη. 

Την ίδια ώρα, τα γνωστά κυβερνητικά τρολ τρομαγμένα από την εκκωφαντική δυναμική του τραγουδιού επιχειρούν να απαξιώσουν την καλλιτεχνική αξία του τραγουδιού και του ίδιου του Μιθριδάτη.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…