Κι ο Βενιζέλος ποντάρει τα ρέστα του στην "αγία" Μέρκελ

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις Βαγγέλη Βενιζέλε. Ο υπουργός Εξωτερικών χαρακτηρίζει αλλαγή σελίδας για την Ελλάδα την άφιξη της καγκελαρίου…

venizelos 30

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις Βαγγέλη Βενιζέλε. Ο υπουργός Εξωτερικών χαρακτηρίζει αλλαγή σελίδας για την Ελλάδα την άφιξη της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ την ερχόμενη Παρασκευή στην Αθηνά, ενόψει και της διαφαινόμενης εξόδου στις αγορές για προεκλογικούς λόγους. Ο ίδιος έκανε την παραπάνω δήλωση μετά από το πέρας των εργασιών του άτυπου συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. στο Ζάππειο.

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε πως η έξοδος στις αγορές δεν είναι αναγκαία κι απαραίτητη, καθότι η χώρα μπορεί να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες. Ωστόσο, εξήγησε πως αποτελεί μια ευκαιρία να γίνει η επανατοποθέτηση της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές. «Να αποτιμηθεί η χώρα εμπορικά, από πλευράς τίτλων», κατέληξε ο κ. Βενιζέλος, για να πάρει «πληρωμένη» απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η  σημερινή δήλωση του κ. Βενιζέλου σχετικά με την έλευση της κας  Μέρκελ στην Αθήνα  αποτελεί, κατ’ ουσίαν, ομολογία πίστης του ιδίου στο άρμα του μερκελισμού. Πράγματι, ο κ. Βενιζέλος γράφει μια νέα σελίδα στα χρονικά της πλήρους αποδοχής της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…