Κέρκυρα: Επίθεση με μολότοφ κατά αντιδημάρχου

Επίθεση με μολότοφ δέχθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο αντιδήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Αλέκος Ασπιώτης.

Λευκίμμη

Σύμφωνα με την καταγγελία του, άγνωστοι έριξαν δύο βόμβες μολότοφ στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του, στους Αργυράδες. Η μία από αυτές έπεσε στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο σπάζοντας το τζάμι του οδηγού. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου άρπαξε φωτιά, την οποία ο αντιδήμαρχος έσπευσε να σβήσει. 

Το γεγονός κατήγγειλε σήμερα το πρωί ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης. Στο σημείο του συμβάντος έχει μεταβεί η Σήμανση της Αστυνομίας.

Σχολιάζοντας την σημερινή επίθεση ο δήμαρχος Κώστας Νικολούζος είπε: «Σαφώς είναι μια εγκληματική πράξη, που ελπίζω αυτή τη φορά η αστυνομία να εντοπίσει τους δράστες, καθώς έχω μια πληροφορία ότι υπάρχουν κάμερες στην περιοχή. Κατά την άποψή μου τέτοιες ενέργειες είναι απόπειρες κατά της ζωής και της ασφάλειας των ανθρώπων.

Είναι μια κλιμάκωση αυτών των βίαιων και εγκληματικών ενεργειών και πρέπει να μπει ένα τέλος. Τις καταδικάζουμε και καλούμε την Αστυνομία και τις Διωκτικές αρχές να δουν την πραγματικότητα των καταστάσεων και να πάρουν μέτρα πριν θρηνήσουμε θύματα».

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι της Νότιας Κέρκυρας αντιδρούν έντονα στην λειτουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμμης και τα επεισόδια με τα ΜΑΤ είναι σχεδόν καθημερινά.
 

Πηγή: enimerosi.com

«Πυρά» από την κυβέρνηση της Αργεντινής κατά του Λιονέλ Μέσι: «Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Γαλλίας!» (video)

mesi

«Πυρά» από την κυβέρνηση της Αργεντινής κατά του Λιονέλ Μέσι: «Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Γαλλίας!» (video)

Μπελάδες για την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής και τον Λιονέλ Μέσι λόγω των όσων συνέβησαν…