Newsroom

Newsroom

"Κεραυνοί" Εμποκού κατά της διοίκησης του Παναθηναϊκού

Ο Πολ Ζοζέ Εμόκού εξαπέλυσε «πυρά» κατά της διοίκησης του Παναθηναϊκού, παραμονές του πρώτου αγώνα των «πρασίνων» στα play offs με τον Πανιώνιο.

591619291dc52443598b46b5

Μιλώντας τη κάμερα του της NOVA, «κάρφωσε» τη διοίκηση του συλλόγου τόσο στο οικονομικό και στις καθυστερήσεις που υπάρχουν, αλλά και στο θέμα της «στήριξης» από την πλευρά των ανθρώπων της ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές.

Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός τόνισε αρχικά ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι»: «Βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και η ζωή εδώ μας αρέσει πολύ. Η συνέχεια, όμως, δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από την Κιέβο Βερόνα και από διάφορα οικονομικά θέματα, τις πληρωμές και κάποια άλλα», ενώ στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο «επιθετικός»:

«Θα ήθελα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, αν και μερικές στιγμές σκέφτομαι ότι υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα, θέματα πληρωμών, τα οποία κάπως με φρενάρουν. Και πάλι επαναλαμβάνω ότι δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ θέλω. Όπως είπα, βρίσκομαι σε καλή ομάδα, με καλό προπονητή, είμαι καλά με τους συμπαίκτες και είμαστε καλό σύνολο».

Δεν είχε τελειώσει, όμως, εκεί: «Ορισμένες φορές αυτά που συμβαίνου, με κάνουν να νοιώθω ότι είμαστε μόνοι και ότι δεν υπάρχουν από πίσω άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορέσουν να μας στηρίξουν. Και βεβαίως θα έλεγα επιπλέον, ότι όλοι θέλουμε να πληρωνόμαστε το μισθό μας. Από τη στιγμή που δουλεύουμε, θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε τα δεδουλευμένα μας».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είπε ενόψει της πρεμιέρας των play off: «Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι επειδή είχαμε ένα διάστημα απραξίας. Ισως να είναι και καλό που υπήρχε μία παύση. Θεωρώ ότι θα ξεκινήσουμε καλά. Στα play off το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσεις αλλά και να τελειώσεις καλά. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε μία καλή αρχή και να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση στη συνέχεια». 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…