Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Κερατσίνι, όταν άνδρας που βρισκόταν σε μπαλκόνι εγκαταλελειμμένου κτιρίου άρχισε να πετά αντικείμενα στον δρόμο, θέτοντας σε κίνδυνο διερχόμενους πολίτες και οχήματα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί προσέγγισαν άμεσα με την απαιτούμενη προσοχή το σημείο, προκειμένου να αποτρέψουν περαιτέρω κίνδυνο. Κατά την προσέγγισή τους, ο άνδρας, με δική του ενέργεια, πήδηξε από το μπαλκόνι στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Διαβάστε επίσης:
Λευκάδα: Μυστήριο με βάρκα – drone που εντοπίστηκε στον Κάβο της Κυράς
Γιατί δεν πείθει το «μανιφέστο Τσίπρα» – Τα 5 θεμελιώδη λάθη
Δημοσκόπηση MRB: «Όχι» σε νέα θητεία Μητσοτάκη λένε οι πολίτες – Στην πρόθεση ψήφου 22,5% η ΝΔ
Κρήτη: Φόβοι για βεντέτα μετά τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα – Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια