Newsroom

Newsroom

Κεντροαριστερά: Αγωνία για το αποτέλεσμα-Πάνω από 86.000 έχουν προσέλθει στην κάλπη

Η προσέλευση των ψηφοφόρων για τον β' γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ηγέτης της Κεντροαριστεράς, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

5a11768c1dc524753e8b4578

Στη τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία εκλογής αρχηγού της Κεντροαριστεράς με τους δυο μονομάχους Φώφη Γεννηματά και Νίκο Ανδρουλάκη να μετρούν τα κουκιά.

Πρώτο στοίχημα είναι η συμμετοχή πάνω από τις 212.000 της περασμένης Κυριακής και σύμφωνα με πληροφορίες, έως τη 1.30 μ.μ. είχαν προσέλθει πάνω από 86.000 πολίτες έχουν προσέλθει μέχρι στιγμής στις κάλπες.

Μάλιστα, η ροή συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό, καθώς μετά τις 12 το μεσημέρι, είχαν προσέλθει πάνω από 60.000 πολίτες στις κάλπες, αριθμός κατά λίγο μικρότερος από τον αντίστοιχο της περασμένης εβδομάδας, την ίδια ώρα.

Χαρακτηριστικό της υψηλής και αυτή την Κυριακή συμμετοχής, είναι το γεγονός ότι από το πρωί υπήρχε προσέλευση σε όλη την χώρα και στις 10:30 είχαν ψηφίσει ήδη περίπου 30.000, αριθμός μεγαλύτερος από αντίστοιχο της ίδιας ώρας της περασμένης Κυριακής.

Το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη πιστεύει πως η αυξημένη προσέλευση θα ευνοήσει εκείνον και υπογραμμίζει πως το 60% των ψήφων του πρώτου γύρου είναι απέναντι από τη Φώφη.

Τα νούμερα δεν φαίνεται να είναι μαζί του αλλά ποντάρει στο ηλικιακό πλεονέκτημα, την ευρωπαϊκή εμπειρία, την υποστήριξη του Γ.Μανιάτη και πολλών στελεχών του Ποταμιού.

Σήμερα θα φανεί αν ο κόσμος έχει πειστεί πως δεν έχουμε ένα καμουφλαρισμένο ΠΑΣΟΚ γιατί αυτό θα οδηγήσει το εγχείρημα σε αποτυχία. Επίσης να ξεκαθαριστούν οι πολιτικές θέσεις και οι προτάσεις για τα προβλήματα της χώρας να ξεφύγουν από την πεπατημένη.

Οι αιχμές των αντιπάλων είναι «αρχηγός αγνώστου κόμματος» δεν μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Ο Νίκος Φίλης σχολίασε σήμερα στο ΣΚΑΙ πως «εμείς εδώ είμαστε ως κυβέρνηση ας έρθουν» αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα συνεννόησης.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…