Newsroom

Newsroom

Κέιτ Μίντλετον: Τι δείχνουν τα πρώτα «σημάδια» για την πορεία της υγείας της

Ένας μήνας έχει περάσει από την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο.

kate middleton2

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, σόκαρε  τον κόσμο τον περασμένο μήνα, όταν ανακοίνωσε πως υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» για μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εγχείρησης που υποβλήθηκε στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Έκτοτε, η Κέιτ Μίντλετον με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ -υποσχόμενος να φροντίζει την πριγκίπισσα της Ουαλίας- και τα τρία τους παιδιά αποχώρησαν στο εξοχικό τους στο Νόρφολκ για να περάσουν τις πασχαλινές τους διακοπές.

«Σκόπιμες και καθησυχαστικές» οι έξοδοι του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Σύμφωνα με ειδικούς του παλατιού η επιστροφή του πρίγκιπα Ουίλιαμ στα δημόσια καθήκοντά του είναι ένα από αυτά. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο οποίος είχε αποσυρθεί για να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του, εμφανίστηκε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ της Αγγλίας την Πέμπτη. 

πρίγκιπας Ουίλιαμ

Εκεί μαγείρεψε για μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων.

Λίγες μέρες νωρίτερα οι δημοσιογράφοι τον είχαν απαθανατίσει σε έξοδο με τον μεγαλύτερο γιο του πρίγκιπα Τζορτζ σε ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Σύμφωνα με έναν βασιλικό εμπειρογνώμονα, οι εμφανίσει αυτές του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχουν σκοπό να δείξουν ότι η βασιλική οικογένεια επιστρέφει σε μια κανονικότητα. 

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι και οι δύο έξοδοι του Ουίλιαμ σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να καθησυχάσουν τους Βρετανούς ότι η ανάρρωση της Κέιτ εξελίσσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα και η υγεία της σημειώνει σταθερή πρόοδο.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…