Κεχαγιάδες στις ωοθήκες μας, δεν θα μπείτε!

Κι όσες θέλουμε να γεννήσουμε, δεν θα γεννήσουμε Έλληνες αλλά ανθρώπους.

 

Ζωή Χαλιδιά 14/06/2021 | 15:14

Η κυβέρνηση με το ακροδεξιό πρόσημο, μας ενημερώνει ότι πρέπει να γεννοβολήσουμε Έλληνες. Κι εμείς τους απαντάμε ότι εδώ και δεκαετίες «οι γυναίκες δεν κρατάνε τα στόματα κλειστά και τα σκέλια ανοιχτά».

Η προσωπική μυθολογία με τα «βιολογικά ρολόγια» έχει επιστημονικά ξεκουρδιστεί. To γεγονός ότι το γυναικείο σώμα διαθέτει ωοθήκες και μήτρα δε σημαίνει, αυτομάτως, ότι εκρέει και την ορμόνη της μητρότητας, όπως εκρέει την ορμόνη της γκερλίνης που ενημερώνει ότι το στομάχι μας χρειάζεται τροφή.

Ο άνθρωπος είναι πάνω απ’ όλα ένα ολότελα μοναδικό είδος, κι αυτό επιτρέπει σε εμάς τις γυναίκες να  μην πορευόμαστε με βάση τη βιολογική μας δόμηση.  Σημαίνει δηλαδή ότι δεν ισχύει για όλες η ίδια ιεράρχηση κι η ίδια επιθυμία, στο όνομα κάποιου φυσικού ή κοινωνικού νόμου. Τούτων δοθέντων, κουμάντο στα σώματά μας όχι εσείς!

Κι όσες θέλουμε να γεννήσουμε, δεν θα γεννήσουμε Έλληνες αλλά ανθρώπους. Καιρός να εννοήσετε ότι μητρότητα σημαίνει ωριμότητα, γενναιοδωρία, υπευθυνότητα και διαύγεια κι όχι εθνικότητα. Και κυρίως σημαίνει επίγνωση ότι το συναίσθημα αγάπης προς το άλλο πλάσμα προκύπτει με την έναρξη της συνύπαρξης και κατά την πορεία τής κοινής ζωής μαζί του.

Ντροπή της μεγάλη λοιπόν, της Προέδρου της Δημοκρατίας που αντί να βοηθήσει τις γυναίκες να σπάσουν την αλυσίδα που τις κρατά δέσμιες ψευδών αντιλήψεων, άπλωσε τις φτερούγες της να αγκαλιάσει το «Συνέδριο αναπαραγωγής με εξήντα οχτώ παππάδες, με αγιαστούρες και σταυρούς, καντήλια και λαμπάδες…». 

Εκ της θέσεως της όφειλε να αναγνωρίζει ότι η μητρότητα δεν αποτελεί την ανώτατη εκπλήρωση της γυναικείας φύσης. Γι΄ αυτό δεν της αξίζει ούτε γάτα να έχει, μετά την διάθεσή της να συμβάλλει σε αυτή την πανούργα αντιδραστική εκδήλωση, από την οποία αποχώρησε επειδή έφαγε το ξύλο της αρκούδας μέσα από τα social media. Και θα μπορούσε να επιδιορθώσει τρόπον τινά το λάθος της, αν έβγαινε απέναντι στις δηλώσεις του ακροδεξιού εκπροσώπου της κυβέρνησης που θέλει να γεννάμε Έλληνες λες και οι μήτρες είναι εκκολαπτήρια μηχανήματα κι οι κοιλιές µηχανές επώασης.

Όσο για τον Άδωνι τον ενημερώνουμε ότι τον έχουμε ούτως ή άλλως γραμμένο κανονικά. Στις ωοθήκες μας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr