Κρίσιμα ευρήματα έχουν ήδη συλλέξει οι Αρχές από το δωμάτιο ξενοδοχείου στο Αργοστόλι, στο οποίο βρισκόταν η 19χρονη Μυρτώ πριν εγκαταλειφθεί αναίσθητη σε πλατεία της πόλης και καταλήξει. Τα ευρήματα της αυτοψίας, που αναμένεται να εξεταστούν εργαστηριακά, θεωρούνται από τους ερευνητές καθοριστικά για την αποκάλυψη της αλληλουχίας των γεγονότων.
Τι βρέθηκε κατά την έρευνα στο δωμάτιο
Στο υπνοδωμάτιο, πάνω στο κρεβάτι, εντοπίστηκαν τμήματα από τεχνητές βλεφαρίδες και δύο κηλίδες αίματος. Στο τραπέζι του δωματίου βρέθηκε λευκή πετσέτα με επιπλέον κηλίδα, η οποία συλλέχθηκε από τους αστυνομικούς. Στο μπάνιο η εικόνα ήταν παρόμοια. Κηλίδα αίματος σε πετσέτα και κηλίδα στον τοίχο, στοιχεία που καταγράφηκαν και παραπέμφθηκαν για εργαστηριακή ανάλυση.
Η νύχτα που προηγήθηκε
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα της έρευνας, η 19χρονη έφτασε στο ξενοδοχείο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας μαζί με τον 23χρονο. Στο δωμάτιο φέρεται να έγινε χρήση κοκαΐνης, αρχικά από τους δύο. Αργότερα κλήθηκε και ο 26χρονος, ο οποίος φέρεται να έφερε την ουσία, αποχώρησε και επέστρεψε εκ νέου με νέα ποσότητα, αυτή τη φορά συνοδευόμενος από τον 22χρονο.
Από εκείνο το σημείο η κατάσταση της νεαρής φέρεται να επιδεινώθηκε απότομα. Έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο δωμάτιο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε αναίσθητη έξω από το ξενοδοχείο. Βίντεο από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες που έχουν ήδη αξιοποιηθεί από τις Αρχές καταγράφουν την προσπάθεια μεταφοράς της.
Τρεις συλληφθέντες, έρευνα σε εξέλιξη
Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία άτομα, ηλικίας 22, 23 και 26 ετών, που επιβεβαιωμένα βρίσκονταν μαζί με τη Μυρτώ τις ώρες που προηγήθηκαν. Οι κινήσεις τους εξετάζονται βήμα-βήμα από τους ερευνητές, οι οποίοι επιχειρούν να ανασυνθέσουν με ακρίβεια τα τελευταία λεπτά πριν από την εγκατάλειψή της στην πλατεία.
Στο ίδιο πλέγμα αξιολόγησης μπαίνουν καταθέσεις, ψηφιακά δεδομένα και υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ το βάρος της έρευνας μετατοπίζεται πλέον στα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.
Ερωτηματικά για την καταγγελία στα επείγοντα του νοσοκομείου Αργοστολίου
Παράλληλα με την αστυνομική έρευνα, στο προσκήνιο ήρθαν καταγγελίες που διατυπώθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούν τη λειτουργία των Επειγόντων του Νοσοκομείου Αργοστολίου. Πρόσωπο που παρουσιάστηκε ως νοσηλεύτρια (;) ισχυρίστηκε ότι υπήρξε καθυστέρηση στην προσέλευση καρδιολόγου και αναισθησιολόγου κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Το ίδιο πρόσωπο ωστόσο δεν διευκρίνισε τον ακριβή χρόνο της φερόμενης καθυστέρησης, αφήνοντας ανοιχτά κρίσιμα ερωτήματα ως προς την πληρότητα των όσων καταγγέλθηκαν. Οι καταγγελίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις αρμόδιες Αρχές, ενώ το νοσοκομείο δεν έχει μέχρι στιγμής τοποθετηθεί δημόσια.
Διαβάστε επίσης:
Το τοξικό περιβάλλον του Μαξίμου
Ζωντανά η συζήτηση στην Βουλή για το κράτος δικαίου – Χυδαιότητες Μητσοτάκη
Ενοικιάζεται ο ψεύτης Άρης Πορτοσάλτε σε τιμή ευκαιρίας
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια