Κεφαλονιά: Γιούχαραν τον Καππάτο της ΝΔ και τον Μάνεση ενώ έπιναν καφέ

«Τι κάθεσαι με τον προδότη» φώναζαν στον Μάνεση που έπινε καφέ με τον Καππάτο της Νέας Δημοκρατίας

Παναγής Καππάτος

Κάτοικοι της Κεφαλονιάς γιούχαραν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παναγή Καππάτου και τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα portoni.gr την ώρα που ο γαλάζιος βουλευτής κι ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης έπιναν καφέ σε κεντρική καφετέρια ξαφνικά περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον βουλευτή με φράσεις του τύπου «κοράκι των πλειστηριασμών».

Κατά τις ίδιες πηγές οι περαστικοί απευθύνθηκαν και στον δημοσιογράφο λέγοντας «τι κάθεσαι με τον προδότη».

Ωστόσο ένας περαστικός με ποδήλατο περνώντας «έφτυσε στο έδαφος» προκαλώντας την οργή του δημοσιογράφου που άρχισε να κυνηγάει τον ποδηλάτη για εξηγήσεις.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ο Νίκος Μάνεσης κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον ποδηλάτη, ωστόσο παρενέβησαν οι παρευρισκόμενοι και οι τόνοι έπεσαν.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρέμεινε ψύχραιμος στην διάρκεια του περιστατικού, αναφέρει το portoni.gr.

Φαίνεται πως οι αποκαλύψεις για τη δράση του βουλευτή Κεφαλλονιάς της ΝΔ, Παναγή Καππάτου, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους Κεφαλλονίτες.

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 ο γαλάζιος βουλευτής, εκπροσώπησε στο δικαστήριο τράπεζα σε απόπειρα πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας εργαζόμενης, που αποδεδειγμένα αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειο της.