Καζάνι που βράζει η ΝΔ μετά τα υπονοούμενα της καραμανλικής πτέρυγας για Γεωργιάδη και Μοσχάτο

Καζάνι που βράζει είναι η ΝΔ το τελευταίο διάστημα με αφορμή τη γενικότερη συμπεριφορά του Άδωνη Γεωργιάδη. Το ποτήρι ουσιαστικά ξεχείλισε για τα καραμανλικά στελέχη και προσωπικά για τον πρώην πρωθυπουργό όταν ο Γεωργιάδης ανήρτησε στο twitter του ένα άρθρο του Βήματος με τίτλο «Η σκευωρία του εθνικού νομίσματος και το σαμποτάζ στη Δημοκρατία» το οποίο υπονοεί ότι ο πρωθυπουργός συμμαχεί με την εκπεφρασμένη από τον Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «παραδοσιακή Δεξιά» με σκοπό να καταλύσουν τη Δημοκρατία και να οδηγήσουν τη χώρα εκτός ευρώ.

58adc7841dc5245c228b462e

Η κίνηση αυτή του κ. Γεωργιάδη, έβγαλε εκτός εαυτού όπως έγραψε χθες το koutipandoras.gr τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και διαμαρτυρήθηκε έντονα και σε υψηλούς τόνους για τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου διαμηνύοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τέτοιες ανοίκειες επιθέσεις προς στελέχη που εκφράζουν απόψεις διαφορετικές από τις δικές του, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

Φαίνεται ωστόσο ότι ο «εμφύλιος» στο εσωτερικό της ΝΔ παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με άρθρο που κοινοποίησε στο twitter του ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, το άρθρο του Βήματος που έκανε έξω φρενών τον πρώην πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πολλά καραμανλικά στελεχή, μοιραζόταν στα στελέχη της ΝΔ από τα κομματικά γραφεία.

Αν αυτή η πληροφορία ισχύει γίνεται σαφές ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είτε λειτουργεί, σε πλήρη σύμπνοια με πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όχι ως αντιπρόεδρος, αλλά ως επικεφαλής της παράταξης που προσπαθεί να επιβάλλει τη δική του ατζέντα είτε εμφανίζεται ως «μπροστινός» που επιχειρεί να στείλει μήνυμα στον πυρήνα του κόμματος. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν όσα λέει και κάνει γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή κάτω από τη μύτη του. Γιατί αν συμβαίνει το δεύτερο τότε ξεκάθαρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει, όπως λέμε λαϊκά, χάσει τη μπάλα.

Διαβάστε σχετικά: Αινιγματικό «τιτίβισμα» Αντώναρου μετά το οργισμένο μήνυμα Καραμανλή σε Μητσοτάκη

Διαβάστε σχετικά: «Εμφύλιος» στη ΝΔ – Οργισμένο τηλεφώνημα Καραμανλή σε Μητσοτάκη για τον Άδωνη Γεωργιάδη

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…