Το καζανάκι γρήγορα!

Ανάγκα και θεοί πείθονται. Ή ο σκοπός αγιάζει και τα πιο δύσοσμα μέσα

toilet 3298205 1920

Ο Καλογρίτσας αποκάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ στην Προανακριτική χέστες, γιατί δεν τολμούν να καλέσουν τους Χούρι να καταθέσουν. Κι αυτοί τον επιβεβαίωσαν πλήρως. Κατάπιαν αδιαμαρτύρητα τα προϊόντα του πεπτικού συστήματος του κόμματός τους.

Ανάγκα και θεοί πείθονται. Ή ο σκοπός αγιάζει και τα πιο δύσοσμα μέσα. Ο Λασκαρίδης, κραταιός εφοπλιστής και γενναιόδωρος χορηγός της πατρίδας, της θρησκείας, και της (πρωθυπουργικής) οικογένειας, δήλωσε δημοσίως ότι τον έχει χεσμένο τον πρωθυπουργό. Τον Μητσοτάκη δηλαδή. Τον Μητσοτάκη! Και ο μεν καλύτερος υπουργός στον κόσμο ονόματι Πλακιωτάκης, που οι εκτός λίστας Πέτσα ξένοι δημοσιογράφοι του έχωσαν μπροστά στη μύτη το σχετικό βίντεο, κόντεψε να λιποθυμήσει από τη μυρωδιά, αλλά το άντεξε σιωπηλά, χωρίς να τολμήσει να σχολιάσει τον εφοπλιστή. Οι δε συνήγοροι, παπαγάλοι, μιντιάρχες, καναλάρχες, αυλικοί, συνδαιτημόνες στο τραπέζι του Κυριάκου, και ο πρωθυπουργός αυτοπροσώπως, γεύτηκαν το σχετικό έδεσμα παραγωγής Λασκαρίδη, χωρίς ούτε ένα μορφασμό, μια λέξη, μια αντίδραση, ένα μπλιαχ βρε αδελφέ.
Έτσι:

Στους τιμητικούς πολιτικούς προσδιορισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως κυβέρνηση του ΣΕΒ, του νεοφιλελευθερισμού, των εφοπλιστών, της διαπλοκής, της πανδημίας, του Μαρινάκη, του Μωυσή, των απευθείας αναθέσεων. Στα στέρεα πολιτιστικά της χαρακτηριστικά, όπως τσιμέντο στην
Ακρόπολη, τσιμεντόλιθοι στο Εμπρός, τσιμέντο να γίνει ο Λιγνάδης, σιγά τα τσιμέντα του Φουρθιώτη, πρωθυπουργός ογκόλιθος, και τσιμέντο άθραυστο η Μενδώνη. Πρόσθεσε ο γλωσσικός πλούτος του Καλογρίτσα και του Λασκαρίδη, και η εύγλωττη σιωπή του Μαξίμου και των ειδικών φρουρών του, έναν πολύ ιδιαίτερο από άποψη παραγωγής, υφής, οσμής, λειτουργίας, και ιδεολογικής καινοτομίας χαρακτηρισμό: Κυβέρνηση… Μησκατάκη.
Που πάει να πει ότι ένα είναι σήμερα το σύνθημα: ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

xylo dromos retxiki

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

Οι δύο οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους και άρχισαν να πλακώνονται.

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

InCollage 20240424 163106834

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη», τονίζει…

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

MAMALAKIS VEFA

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

Η γνωστή μαγείρισσα απάντησε στα σχόλια του συναδέλφου της για την απόφασή της να κατέβει…