Καυστικός ο Βαξεβάνης κατά την απολογία του: "Ζούμε μια λογική και νομική αντίφαση"

«Ζούμε μια λογική και νομική αντίφαση. Ενώ δικάζομαι για μια συκοφαντική δυσφήμηση, την ίδια ώρα ο κ. Βγενόπουλος διώκεται για πράγματα των οποίων τον πυρήνα έχω δημοσιεύσει».

57cd3b7b1dc52486458b47bb

Αυτό ανέφερε κατά την απολογία του, ο Κώστας Βαξεβάνης, στη διάρκεια της δίκης μετά από μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενώ αναφερόμενος στο γιατί το Hot Doc έγραψε όσα έγραψε τόνισε: «αν δεν σου μυρίζουν τα βοθρολήμματα, μπορεί να έχεις γίνει ένα με τον βόθρο». «Η ένταση με την οποία γράφουμε παράγεται από την ίδια την πραγματικότητα», σημείωσε.

«Την ώρα που ο κ. Βγενόπουλος με οδηγεί στο δικαστήριο αυτό, έχοντας κάνει άλλες 26 μηνύσεις, ο πυρήνας των όσων έχω γράψει έχει οδηγήσει σε μια κατηγορία για τον κ. Βγενόπουλο στην Κύπρο, επίσης όσα έχω γράψει και αρχειοθετήθηκαν εξετάζονται εκ νέου από την Εισαγγελία Διαφθοράς» σημείωσε για να υπενθυμίσει ότι «ο κ. Βγενόπουλος ελέγχεται επίσης για φοροδιαφυγή 200 εκατ. ευρώ και οι Αρχές έχουν εισβάλλει στην οικεία του για έλεγχο, η Εισαγγελία τον ερευνά για μια σειρά συνομιλιών στις οποίες εκείνος και συνεργάτες μιλούν ολοκάθαρα για ξέπλυμα χρήματος. Στην ίδια εισαγγελική έρευνα οι συνεργάτες του κ. Βγενόπουλου προσπαθούν να βρουν τρόπο μη ορθόδοξο ώστε να συμμετάσχει σε ΑΜΚ. Ενώ λοιπόν δικάζομαι για συκοφαντική δυσφήμιση, υπάρχουν νομικές διαδικασίες και διώξεις οι οποίες επιβεβαιώνουν αυτά τα οποία έχουμε γράψει».

Ο Κώστας Βαξεβάνης επεσήμανε παράλληλα δύο ακόμη σημαντικές αντιφάσεις. Η πρώτη αφορά τις αυτομηνύσεις που καταθέτει ο Ανδρέας Βγενόπουλος για να παρακωλύει τις εις βάρος του διαδικασίες και η δεύτερη την κατάθεση του πρώην τραπεζίτη στη δίκη. Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει καταγραφεί από την πρώτη μέρα διεξαγωγής της δίκης, ο Ανδρέας Βγενόπουλος απαντούσε διαρκώς πως δεν γνωρίζει.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος:

«Η πρώτη αντίφαση είναι ότι ο κ. Βγενόπουλος έχει κάνει δύο αυτομηνύσεις. Ενώ λοιπόν έχει αυτόν τον βαθμό ευθυξίας των αυτομηνύσεων, όταν έρχεται αίτημα δικαστικής συνδρομής από την Κύπρο προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας. Τότε ο κ. Βγενόπουλος έκανε αίτημα να μην υπάρξει δικαστική συνδρομή, πράγμα το οποίο επανέλαβε και σε δεύτερο αίτημα των Κυπρίων. Ίδιο αίτημα έκανε και ο κ. Ζολώτας. Έχουμε δηλαδή δύο αθώους να ζητούν να μην καταθέσουν. Στη συνέχεια όταν υπήρξε αίτημα δικαστικής συνδρομής για τους Μπουλούτα και Φόρο, η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε. Δικηγόρος τους στη διαδικασία αυτή ήταν ο κ. Βγενόπουλος. Όλη η προσπάθεια συντείνει στο να μην εκδοθούν και να μην καταθέσουν στην Κύπρο. Όταν επιπλέον υπάρχει κινητικότητα και πιθανότητα δίωξης, ο κ. Βγενόπουλος τρέχει και αυτομηνύεται ώστε να κλείσει η υπόθεση στην Ελλάδα.

Η δεύτερη αντίφαση είναι ότι ο κ. Βγενόπουλος στις ερωτήσεις που κατατέθηκαν σε αυτό το δικαστήριο απαντάει «δεν ξέρω». Τον ρωτάμε αν κάποιος που πήρε δάνειο είναι συνεργάτης του, δεν ξέρει. Τον ρωτάμε για σύγκρουση συμφερόντων, δεν ξέρει. Ο κ. Βγενόπουλος ενώπιον του δικαστηρίου ανακάλυψε τη γεωγραφική ευθύνη. Λέει ότι μπορεί να έχει υπογράψει τα δάνεια, αλλά δεν συμμετείχε στις Επιτροπές Δανειοδότησης παρά μόνο προήδρευε».

Παράλληλα, ο Κώστας Βαξεβάνης υπενθύμισε μια σημαντική αποκάλυψη η οποία έγινε κατά τη διάρκεια της δίκης και φορά χειραγώγηση μετοχών. Όπως είπε ο δημοσιογράφος πολλές φορές επιβλήθηκαν πρόστιμα για χειραγώγηση μετοχών, αλλά οι υποθέσεις αυτές δεν παραδόθηκαν ποτέ στα χέρια των εισαγγελικών και δικαστικών Αρχών για περαιτέρω έλεγχο.

Σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Στην αίθουσα αυτή έγινε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη. Πέντε εκθέσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποκαλύπτουν ότι ο κ. Βγενόπουλος δανειοδοτούσε εταιρίες δικών του συμφερόντων, οι οποίες χειραγωγούσαν μετοχές δικών του συμφερόντων. Αυτό δεν γινόταν χάριν μιας φιλοδοξίας μεγάλων επιχειρηματιών. Ο σκοπός όλων αυτών ήταν αυτό που αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο. Ότι κάποιοι δημιούργησαν ένα δεύτερο χρηματιστηριακό σκάνδαλο».

Αναφορικά με το γιατί ο ίδιος και το Hot Doc ασχολήθηκε με την περίπτωση του Βγενόπουλου απάντησε:

«Η κρίση προκλήθηκε επειδή το ιδιωτικό χρέος έγινε δημόσιο. Οι τράπεζες πολιτεύτηκαν με έναν τρόπο, δημιουργώντας φούσκες και μαύρες τρύπες. Ως ελληνικό Δημόσιο πήραμε πάνω μας τα χρέη των τραπεζών. Αυτό ψάχναμε τότε ως δημοσιογραφική ομάδα. Έχουμε πάρα πολλά θέματα για όλες τις τράπεζες. Δεν κάναμε έρευνα αποκλειστικά για τον κ. Βγενόπουλο. Αυτός είναι ο λόγος που κάναμε δημοσιεύματα. Η πρώτη μεγάλη έρευνα για τις τράπεζες έγινε πολύ νωρίτερα από τα δημοσιεύματα για τον κ. Βγενόπουλο. Ο κ. Βγενόπουλος ήταν ο τελευταίος που προέκυψε. Ήταν απλώς το αποτέλεσμα μιας έρευνας».

Ο κ. Τσιρώνης κάνοντας την έρευνα για το Βατοπέδι, διαπίστωσε (η Επιτροπή της Βουλής της οποίας προήδρευε) ότι υπήρχε σοβαρή ευθύνη των ελεγκτικών Αρχών και ότι πίσω από την υπόθεση υπήρχε διακίνηση χρήματος. Αυτά τα συμπεράσματα παραδόθηκαν προς έρευνα. Το σκάνδαλο Βατοπεδίου αφορά μια αμφισβητούμενη έκταση την οποία η Μονή διεκδικεί από το Δημόσιο επί 70 έτη. Τότε η Μονή έκανε αγωγή κατά του Δημοσίου, την έχασε, η απόφαση δεν καθαρογράφηκε επί πάνω από έναν χρόνο, εμφανίζεται ξαφνικά ο κ. Δούκας ως υπουργός και υπογράφει ότι η έκταση ανήκει στη Μονή. Στη συνέχεια έγινε η ανταλλαγή. Εδώ εμπλέκεται ο κ. Βγενόπουλος. Σκοπός ήταν να πάρουν στα χέρια τους τη γη, να δημιουργήσουν ακίνητα και να την εκμεταλλεύονται.

Αποκάλυψε παράλληλα ότι η κ. Τσατάνη και ο κ. Γεωργάρας εμπλέκονται σε υποθέσεις που αφορούν το Βατοπέδι και τα δάνειά του ήδη από το 2008. Ο τότε κεντρικός τραπεζίτης Γιώργος Προβόπουλος ο οποίος προΐστατο του ελέγχου ήταν πρόεδρος μιας ΜΚΟ με το όνομα «Σύλλογος Φίλων Βατοπεδίου ‘’Μάξιμος Γραικός’’». Ο Κώστας Βαξεβάνης υπενθύμισε παράλληλα ότι ο εισαγγελέας Μωραϊτάκης την περίοδο που ήλεγχε τα δάνεια του Βατοπεδίου δεν κάλεσε για κατάθεση ούτε καν τον πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής Δημήτρη Τσιρώνη, παρά κάλεσε τον Γιώργο Προβόπουλο.

Ο Κώστας Βαξεβάνης ανέλυσε παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο δίνονταν τα δάνεια από τη Λαϊκή Τράπεζα. Δίνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση Ζολώτα, είπε:

«Η εταιρία Aries λαμβάνει ειδοποίηση από τον Nasdaq ότι πρέπει να συμμορφωθεί γιατί θα εξέλθει από τον δείκτη. Ενώ ανακοινώνεται ότι έχει πέσει η μετοχή κάτω από ένα δολάριο, ο κ. Ζολώτας εμφανίζεται να την αγοράζει. Τότε η Aries παίρνει δάνειο από την Επενδυτική 145 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια αυτή την εταιρία με άλλο όνομα την εμφανίζει ως εγγύηση για να αποδεσμευθεί ισόποσο κομμάτι από λογαριασμό του Ζολώτα ο οποίος ήταν δεσμευμένος ως εγγύηση. Στη συνέχεια η εταιρία βγήκε από τον Nasdaq και τώρα ο κ. Ζολώτας διώκεται για απάτη». «Ο κ. Βγενόπουλος έγινε τραπεζίτης αγοράζοντας το 2001 μια τράπεζα από τον κ. Σάλλα. Στη συνέχεια η Λαϊκή έδωσε στον κ. Σάλλα και την οικογένειά του 200 εκατ. ευρώ», υπενθύμισε ο δημοσιογράφος.

«Η Λαϊκή Τράπεζα λειτούργησε ως ένας κουμπαράς. Από τότε που την πήρε το 2007 η τράπεζα άρχισε να δίνει δάνεια. Ακόμη και την περίοδο της κρίσης όταν οι άλλες τράπεζες είχαν ήδη σταματήσει. Η τράπεζα έδινε δάνεια σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις αλλά δεν έκανε απομείωση της αξίας της». Υπενθύμισε ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο η Λαϊκή βρέθηκε από μεγαλομέτοχος της MIG να έχει μετά την ΑΜΚ ένα ποσοστό που πλησίαζε το 6%. Όπως είπε, με αυτό τον τρόπο κάλυπτε το γεγονός ότι δεν έκανε απομείωση των κεφαλαίων, αποκρύπτοντας ότι τα δάνεια είχαν δοθεί ενώ η Λαϊκή ήταν μεγαλομέτοχος της MIG. «Συν αυτώ, η τράπεζα φορτωνόταν και με ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου. Γι’ αυτό ήταν υπεύθυνος το τραπεζίτης», σημείωσε.

Η συνάντηση Βαξεβάνη – Βγενόπουλου

Μιλώντας για την περιβόητη συνάντησή του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και το κατά πόσον απευθύνθηκε στην άλλη πλευρά, ο Κώστας Βαξεβάνης τόνισε ότι απευθύνθηκε τόσο στον κ. Μπουλούτα όσο και στον επόμενο απ’ αυτόν διευθύνοντα σύμβουλο της Λαϊκής, αλλά και σε μέλη του ΔΣ της τράπεζας και στη διαχειρίστρια. Αναφορικά με τη συνάντηση την περίοδο που γινόταν στην ΕΡΤ η εκπομπή «Το Κουτί της Πανδώρας», ο Κώστας Βαξεβάνης υπογράμμισε ότι συναντήθηκε με τον Ανδρέα Βγενόπουλο ζητώντας του απαντήσεις για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Βατοπεδίου. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει ακόμη κι όταν τα ερωτήματα του εστάλησαν γραπτά. «Ο βρόμικος δεν χρειάζεται να κάνει πολλά. Αρκεί να σε ακουμπήσει» σημείωσε με νόημα ο Κώστας Βαξεβάνης. Έχει ενδιαφέρον ότι όπως υπενθύμισε ο Βαξεβάνης, ο Βγενόπουλος τον κατηγόρησε μετά τα δημοσιεύματα του περιοδικού όταν κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του τού ζητούσε διαφήμιση. «Την περίοδο εκείνη ήμουν στην ΕΡΤ» σημείωσε ο δημοσιογράφος, καθιστώντας σαφές ότι δεν θα μπορούσε να ζητάει διαφήμιση για τη δημόσια τηλεόραση.

Σχολιάζοντας τη συμπεριφορά της Δικαιοσύνης στην υπόθεση, εξήγησε ότι:

«Όταν ο κ. Μωραϊτάκης παίρνει τη δικογραφία που προέκυψε από το πόρισμα της Βουλής και την αρχειοθετεί, όπως την αρχειοθέτησε. Τυχαίνει τότε η κατάρρευση της Κύπρου και ο κ. Βγενόπουλος πάει και αυτομηνύεται. Η μήνυση αυτή συσχετίζεται με μια δική μου μηνυτήρια αναφορά στην οποία έλεγα ότι υπάρχουν νέα στοιχεία και κατέθετα κάποια στοιχεία από την Κύπρο και τελικά ανοίγει ο φάκελος Μωραϊτάκη. Ο εισαγγελέας δικαστής συνδρομής ο κ. Αγγελής μετά από συνάντηση με ομολόγους του από την Κύπρου, μεταφέρει στην τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ότι υπάρχουν από τους Κύπριους πληροφορίες για υπόθεση διαφθοράς. Η κ. Κουτζαμάνη αρνήθηκε να πάρει τα στοιχεία και τον έδιωξε από το γραφείο. Ο κ. Αγγελής έκανε αναφορά για τα παραπάνω, η οποία έφτασε να εξεταστεί από την κ. Τσατάνη, η οποία εμφανίζεται πάλι σε υπόθεση του Βγενόπουλου. Ταυτόχρονα οι εισαγγελείς Δαφθοράς κάνουν έρευνα και ο κ. Βγενόπουλος και άλλοι οι οποίοι είχαν πάρει δάνεια, έχουν δώσει ανωμοτί εξηγήσεις. Ενώ λοιπόν βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο η κ. Τσατάνη στέλνει ένα έγγραφο και ζητάει να συσχετίσει τις υποθέσεις. Στις 22 Μαρτίου είναι να εξεταστεί ο κ. Βγενόπουλος από κύπριους ανακριτές. Τότε ο Βγενόπουλος δήλωσε παρόντων των Κυπρίων ότι η υπόθεση έχει αρχειοθετηθεί. Μόνο που εμείς μάθαμε για την αρχειοθέτηση μεσημέρι, ενώ εκείνος το ανακοίνωσε πρωί».

Ο Κώστας Βαξεβάνης υπενθύμισε ότι η διάταξη με την οποία η Γεωργία Τσατάνη αρχειοθέτησε την υπόθεση Τσατάνη παρέμεινε επί πολλούς μήνες εξαφανισμένη. Δεν δόθηκε ούτε στον ίδιο, αλλά ούτε ακόμη και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η οποία συνεκλήθη για να εξετάσει τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο μετά από καταγγελίες της Τσατάνη για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.

«Όταν τελικά πήραμε τη διάταξη διαπιστώσαμε ότι ο κ. Γεωργάρας που έκανε έρευνα για το Βατοπέδι το 2008, βρισκόταν πάλι να εμπλέκεται ως πραγματογνώμονας σε υπόθεση Βγενόπουλου». Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι η εισαγγελέας Εφετών δεν πήρε πραγματογνώμονα για την υπόθεση Βγενόπουλου μέσα από τους επίσημους καταλόγους αλλά ζήτησε ονομαστικά τον κ. Γεωργάρα. «Ο κ. Γεωργάρας παραθέτει στο πόρισμά του αυτούσιο απόσπασμα της κατάθεσης του συνεργάτη του Βγενόπουλου Κυριάκου Μάγειρα που δικαιολογεί κάποιο δάνειο, με το ίδιο ορθογραφικό λάθος», σημειώνει ο Κώστας Βαξεβάνης και προσθέτει με νόημα ότι «το παραθέτει σαν δικό του συμπέρασμα». Επιπλέον, ο δημοσιογράφος επανέλαβε ότι η Γεωργία Τσατάνη παρέδωσε το πόρισμα τρεις ημέρες αφότου παρέλαβε την έκθεση πραγματογνωμοσύνης του Γεωργάρα. «Δηλαδή έγραψε 280.000 λέξεις σε τρεις ημέρες, χωρίς να τρώει, να πηγαίνει τουαλέτα ή να κοιμάται», είπε. Ο Κώστας Βαξεβάνης μίλησε ακόμη για την αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνά Θεοδωροπούλου η οποία επίσης εμφανίζεται να έχει χειριστεί υποθέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, όπως και την τελευταία αυτομήνυση την οποία κατέθεσε ο πρώην τραπεζίτης και η οποία επίσης αρχειοθετήθηκε -κατά σύμπτωση πάλι- την ημέρα που θα εξεταζόταν από Κυπρίους.

Ερωτώμενος από την έδρα για τον παραλληλισμό του Βγενόπουλου με τον Λαυρεντιάδη και τον Κοσκωτά και τον ισχυρισμό του επιχειρηματία ότι σε βάρος του δεν έχει επιβληθεί κανένα πρόστιμο ο Κώστα Βαξεβάνης υπογράμμισε ότι ούτε στον Λαυρεντιάδη, τον Ρέστη ή τον Κοντομηνά για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είχε επιβληθεί οποιοδήποτε πρόστιμο, αλλά οι παραπάνω είτε είχαν προφυλακιστεί, είτε είχαν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση πολλών εκατομμυρίων. Σημείωσε ακόμη ότι Κοσκωτά τον είχε αποκαλέσει τόσο ο Γιώργος Καρατζαφέρης από το βήμα της Βουλής ως πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος, όσο και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε δημοσίευμά του στην ιστοσελίδα του. Τόνισε παράλληλα αναφορικά με το σημείο στα δημοσιεύματα όπου αναφέρεται ο ρόλος του Βγενόπουλου στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ ότι το ζήτημα είχε απασχολήσει τη Βουλή και ο κ. Βγενόπουλος είχε καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του σημερινού πρωθυπουργού. Υπενθύμισε στο πλαίσιο αυτό, ότι η μήνυση αρχειοθετήθηκε και η αγωγή απορρίφθηκε.

«Όχι μόνο είπαμε πράγματα τα οποία ήταν αληθή, αλλά είπαμε πράγματα που έπρεπε να μάθει ο κόσμος. Κι αυτή μας η επιμονή ευτυχώς συνέβαλε στο να κινητοποιηθεί η Δικαιοσύνη και να είναι σήμερα ο κ. Βγενόπουλος υπό έλεγχο, έχοντας μάλιστα σε βάρος του και δίωξη. Ο κ. Βγενόπουλος έχει μηνύσει ότι κινείται και ότι πετάει. Τον Τσίπρα, τη Μπακογιάννη, τον Παπανδρέου. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα του να κάνει μηνύσεις. Κάνει όμως και μηνύσεις για αυτοπροστασία. Για να εξοντώνει τους δημοσιογράφους. Αναρωτιούνται ‘’από ποιον τα παίρνω’’. Δεν πάει το μυαλό τους στο ότι κάποιοι μπορεί να λειτουργούν διαφορετικά», κατέληξε.

Ερωτώμενος από τον εισαγγελέα για το πώς έγινε η ΑΜΚ της MIG και το τι ακριβώς ήθελε να πει ο δημοσιογράφος, ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε ότι: «η λειτουργία η οποία συνετέλεσε στην ΑΜΚ της MIG ήταν συγκεκριμένη κι ένα μέρος το χρημάτων προερχόταν από δάνεια. Εμείς γράψαμε ότι η ΑΜΚ σχετίστηκε με δανειοδότηση δικών του προσώπων (σ.σ. του Βγενόπουλου), ακόμη και του εαυτού του. Ουδέποτε έχουμε γράψει ότι το σύνολο της ΑΜΚ έγινε με δάνεια». «Είναι πραγματικό γεγονός ότι μεγάλο μέρος της ΑΜΚ -περίπου το 1/5- προήλθαν από δάνεια. Επίσης στο δημοσίευμα παραθέτουμε αναλυτικά τα ποσά», πρόσθεσε. 

Ξύλο στη Βουλή: «Θα σε βάλω φυλακή, πα..@@..στα» – Πώς ξεκίνησε o τσακωμός Φλώρου και Γραμμένου (photos)

6200577

Ξύλο στη Βουλή: «Θα σε βάλω φυλακή, πα..@@..στα» – Πώς ξεκίνησε o τσακωμός Φλώρου και Γραμμένου (photos)

Πρωτοφανές περιστατικό στην ελληνική Βουλή μεταξύ του Κωνσταντίνου Φλώρου και του Βασίλη Γραμμένου

Κ. Πασχαλίδης: «Πέτυχαν να διαβάσουν κείμενο 1.000 λέξεων» – Τι λέει ο αρχαιολόγος για την «τελευταία κατοικία» του Πλάτωνα

abbat xlMSycxVPw4 unsplash

Κ. Πασχαλίδης: «Πέτυχαν να διαβάσουν κείμενο 1.000 λέξεων» – Τι λέει ο αρχαιολόγος για την «τελευταία κατοικία» του Πλάτωνα

«Το ότι ο τάφος του Πλάτωνα βρισκόταν στην Ακαδημία δεν είναι κάτι άγνωστο για τους…

Καλλιάνος: Πώς το ξέσπασμα για τον πατέρα του «ανάγκασε» το Twitter να πει αλήθειες για τη ΝΔ και τη δημόσια υγεία (video)

Καλλιάνος ξέσπασμα

Καλλιάνος: Πώς το ξέσπασμα για τον πατέρα του «ανάγκασε» το Twitter να πει αλήθειες για τη ΝΔ και τη δημόσια υγεία (video)

Αρκετά είναι τα σχόλια που ακούστηκαν από χρήστες του Twitter σχετικά με το σοβαρό οικογενειακό…

Survivor: Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έκανε τηλεοπτικό προϊόν τους τραμπουκισμούς σε γυναίκα – «Θα της χώσω κάνα χαστούκι» (video)

Survivor

Survivor: Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έκανε τηλεοπτικό προϊόν τους τραμπουκισμούς σε γυναίκα – «Θα της χώσω κάνα χαστούκι» (video)

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη Σταυρούλα για αυτό που είπα για τη σφαλιάρα. Αλλά όταν…

Ξύλο στη Βουλή: Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης (Εικόνες)

6200555

Ξύλο στη Βουλή: Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης (Εικόνες)

Με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Γραμμένος είπε προς τον ανεξάρτητο βουλευτή «εσένα θα…