Καυστικό σχόλιο Βαξεβάνη στο facebook για το "επεισόδιο" Βιτάλη – Ρέμου

Με ένα μικρό σχόλιο, αλλά άκρως καυστικό, ο Κώστας Βαξεβάνης τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook για το επεισόδιο Βιτάλη – Ρέμου που απασχόλησε sites και social media τις τελευταίες ημέρες.

57852db71dc5249d798b497f

Ο γνωστός δημοσιογράφος δηλώνει πως είναι με την πλευρά της Ελένης Βιτάλη ασκώντας μάλιστα σκληρή κριτική στη σύγχρονη τηλεόραση και σε ό,τι έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε και να ορίζουμε ως “lifestyle”.

Υπενθυμίζουμε πως η Ελένη Βιτάλη σχολίασε σε σκληρή γλώσσα την ελληνική «λαϊκή» λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι καλός τραγουδιστής αλλά ένα τίποτα καθώς και πως η Πάολα βγάζει τον πισινό της.

«Η τηλεόραση του κώλου (ναι ξέρω δεν είναι πολιτικά ορθό αλλά μπορώ και χειρότερα) κατακλύζεται από κώλους, ξέκωλα, ποταπούς και αγράμματους της εικονικής πραγματικότητας που δημιουργεί», γράφει χαρακτηριστικά ο Κώστας Βαξεβάνης ενώ προσθέτει: «Ο τρόπος μέσα από τον οποίο κάνει τα τίποτα, νούμερα, είναι σύνθετος. Εμπεριέχει προσωπικές σχέσεις, περίεργες σχέσεις, ανορθόδοξες σχέσεις, υποκριτικές σχέσεις και φυσικά συμφέροντα».

«Η Πάολα είναι γνωστή σε όλους αλλά η Βιτάλη όχι. Ξέρουμε ποια κυρία συνοδεύει εσχάτως ο Ρέμος, πώς κουρεύτηκαν και πού ξυρίστηκαν τα Ρεμάκια, πόσο πετυχημένη είναι η ζωή τους (αψευδής μάρτυρας ο «δημοσιογράφος» καρτούν σε ζωντανή σύνδεση από Μύκονο) πώς είναι η πραγματική ευτυχία ντυμένη με λαμέ φούτερ (λαμέ φούτερ ρε μεγάλε;) και κομποσχοίνι (πάει με το λαμέ)”, καταλήγει.

Σημειώνεται πως το εν λόγω σχόλιο πρόκειται για ένα απόσπασμα του άρθρου που έγραψε στην προσωπική του στήλη στο koutipandoras.gr, “ΠΑΝΔΩΡΙΚΩΣ”, ο Κώστας Βαξεβάνης σχετικά με το “επεισόδιο” Βιτάλη, Ρέμου και Πάολα.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του δημοσιογράφου εδώ: Όποιον τον ενοχλεί η Βιτάλη, ας τα πιει στο Ρέμο