Newsroom

Newsroom

Καυστική ανάρτηση του Θανάση Καμπαγιάννη για Λαγό

«Ξαναρώτα τώρα: "Γιατί δεν μείνανε στις χώρες τους να πολεμήσουνε;"»

5004841

Συνεπής στην ασυνέπειά του είναι ο Γιάννης Λαγός σύμφωνα με όσα γράφει σε ανάρτησή του ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, με αφορμή την πρόθεση του πρώην χρυσαυγίτη και καταδικασμένου να μην συνεναίσει στην παράδοσή του στις ελληνικές αρχές».

«Αρχικά, ο Λαγός δήλωνε ότι, αν ξεκινήσει η δίκη, θα είναι παρών κάθε μέρα και θα ξετινάξει το κατηγορητήριο. Εκτός από δύο μέρες, στη δίκη δεν ήρθε.

Μετά, ο Λαγός δήλωνε ότι, αν καταδικαστεί, θα προσέλθει αυτοβούλως να εκτίσει την ποινή του. Αφού καταδικάστηκε και πριν ανακοινωθεί η ποινή, πήγε στις Βρυξέλλες. 

Παραπέρα, ο Λαγός δήλωνε ότι, αν αρθεί η ασυλία του, θα επιστρέψει αυτοβούλως στην Αθήνα και δεν θα φέρει αντιρρήσεις στην έκδοσή του. Πριν λίγο, ο Λαγός δήλωσε ότι «δεν συναινεί στην παράδοσή του στις ελληνικές αρχές».

Ξαναρώτα τώρα: 

Γιατί δεν μείνανε στις χώρες τους να πολεμήσουνε;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θανάσης Καμπαγιάννης

Υπενθυμίζεται ότι ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή συνελήφθη χθες στη βελγική πρωτεύουσα, σχεδόν επτά μήνες μετά την ιστορική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης. Ο ναζί Ιωάννης Λαγός δε συμφώνησε στην παράδοσή του στις ελληνικές αρχές ενώ ο Βέλγος εισαγγελέας αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…