Καυστική απάντηση Βαξεβάνη στην παράκρουση της Ασημακοπούλου για Documento (εικόνα)

Απάντηση στην παράκρουση της Ασημακοπούλου σήμερα στη Βουλή για το Documento έδωσε ο εκδότης της εφημερίδας, Κώστας Βαξεβάνης.

NewsRoom 20/12/2017 | 13:44

Ο δημοσιογράφος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter έδωσε την απάντηση που έψαχνε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καλώντας την να επισκεφτεί την εφημερίδα και με την ευκαιρία να εξηγήσει κάποιες σκιές με κληρονομιές στο πόθεν έσχες της.

Θυμίζουμε πως η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ρώτησε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά αν είναι φίλος του ο Καλογρίτσας και πόσα χρήματα του δίνει σε διαφήμιση.

Προφανώς, όπως γράψαμε ήδη, η κ. Ασημακοπούλου δεν γίνεται να μην γνωρίζει πως ο κ. Καλογρίτσας έχει αποχωρήσει από την εφημερίδα εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Το μόνο που ήθελε όπως γίνεται εμφανές ήταν να δημιουργήσει εντυπώσεις και να ρίξει λάσπη στα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα κάθε Κυριακή.

Έγραψε λοιπόν ο Κώστας Βαξεβάνης ως απάντηση στα λεγόμενα της κ. Ασημακοπούλου:

«Έχει και η Άννα Μισέλ απορίες για το πώς τα βγάζουμε οικονομικά στο Documento.Να έρθει να της εξηγήσουμε. Αλλά να φέρει και τα χαρτιά του πόθεν έσχες της να μας εξηγήσει τα εισοδήματά της από κληρονομιές γιατί έχουμε και μεις απορίες».

Διαβάστε επίσης: Σε παράκρουση η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατά του Documento στη Βουλή