Καβάλα: Συνεχίζεται η επιχείρηση στο σημείο της συντριβής του Antonov

Εντοπίστηκαν και οι οκτώ σοροί - Βρέθηκε και το μαύρο κουτί του αεροσκάφους

EK - στρατος Καβαλα Antonov

Ανασύρθηκαν και οι οκτώ σοροί του πληρώματος του Antonov που συνετρίβη στην Καβάλα, ενώ χθες το βράδυ εντοπίστηκε και το μαύρο κουτί του αεροσκάφους, που ενδεχομένως να δώσει απαντήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, οι οκτώ σοροί έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο, δηλαδή θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και θα ταυτοποιηθούν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι οκτώ σοροί ήταν ορατές με γυμνό μάτι κοντά ή πάνω στα συντρίμμια, ενώ ενδέχεται να υπάρχουν ανθρώπινα μέλη διασκορπισμένα στην περιοχή.

Όπως γνωστοποίησε ο Γιώργος Καλλινικίδης, Γενικός Γραμματέας του δήμου Παγγαίου, ο αποκλεισμός σε ακτίνα 500 μέτρων από το σημείο της συντριβής θα παραμείνει και σήμερα και στην περιοχή θα επιχειρήσει το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκών Ξηράς, που θα εκκαθαρίσει μία περιοχή ώστε μετά να μπει ο ΔΕΔΔΗΕ και να αποκαταστήσει την ηλεκτροδότηση σε δύο οικισμούς που παραμένουν χωρίς ρεύμα. Στη συνέχεια, το Τάγμα θα συνεχίσει την επιχείρησή του προκειμένου να εκκαθαριστεί όλη η περιοχή.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει εντοπιστεί κανένα ραδιενεργό, βιολογικό ή χημικό υλικό στο σημείο.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…