Newsroom

Newsroom

Κατσαρίνη: Έχασε 11 κιλά και πέσανε πάνω της…σαν τα κοράκια να διαφημίσουν προϊόντα αδυνατίσματος

Με το που άρχισε -όπως εξηγεί- να φαίνεται η διαφορά, εταιρείες που προωθούν προϊόντα αδυνατίσματος έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τη νέα της εικόνα.

245228544 416592446495001 1920128729902077947 n

Σε μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση προχώρησε η Χρύσα Κατσαρίνη, στην οποία περιγράφει την εμπειρία της με την απώλεια κιλών.

Όπως εξηγεί η γνωστή stand up comedian, παρόλο που τα 11 κιλά που έχασε, ήταν κάτι που κατάφερε η ίδια αφιερώνοντας κόπο και χρόνο, με το που άρχισε -όπως εξηγεί- να φαίνεται η διαφορά, εταιρείες που προωθούν προϊόντα αδυνατίσματος έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τη νέα της εικόνα.

Μάλιστα εκτός από τις εταιρείες που προωθούν προϊόντα αδυνατίσματος, ένας πλαστικός χειρούργος φέρεται να είδε επίσης τη «χρυσή ευκαιρία» για προώθηση της δουλειάς του, αφού ζήτησε από την Κατσαρίνη να αλλάξει τα γεγονότα και να πει πως η απώλεια κιλών είναι αποτέλεσμα χρήσης ενός ειδικού μηχανήματος.

Και δεν είναι ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Ούτε με τα οπορτουνιστικά αντανακλαστικά των εταιρειών, ούτε με το γεγονός ότι ψεύδονται ή ζητούν από άλλους να ψεύδονται για χάρη τους. Ίσως, όμως μας προβλημάτισε λίγο η ταχύτητα, καθώς με την πρώτη ένδειξη απώλειας κιλών φέρεται να χίμηξαν σαν τα κοράκια. Πάλι βέβαια, αναμενόμενο.

Η Χρύσα Κατσαρίνη εξηγεί στη συνέχεια πως παρότι θα τη διευκόλυνε οικονομικά να δεχόταν την πρόταση του πλαστικού χειρούργου, αρνήθηκε από θέση αρχής.

Στη συνέχεια διευκρινίζει πως για την απώλεια βάρους έκανε ό,τι συνίσταται να κάνει ένας άνθρωπος που θέλει να χάσει κιλά. Υπομονή και επιμονή, ακολουθώντας σκληρή προπόνηση και σωστή διατροφή.

Δείτε την ανάρτησή της:

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…