Κατρούγκαλος: Οι συντάξεις θα πληρωθούν στην ώρα τους – Τι είπε για τις συνομιλίες με τους Θεσμούς

«Πρέπει να εξασφαλιστεί η συμφωνία και μετά τις προοπτικές που δημιουργούνται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, να δούμε αν μπορεί να…

2337788

«Πρέπει να εξασφαλιστεί η συμφωνία και μετά τις προοπτικές που δημιουργούνται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, να δούμε αν μπορεί να αποκατασταθεί το κοινό βάδισμα», τονίζει ο υπουργός Εργασίας.

Για τον τόπο όπου θα γίνονται οι συνομιλίες με τους θεσμούς, ο Γιώργος Κατρούγκαλος είπε στον ΣΚΑΪ ότι ακόμη συζητείται στο εσωτερικό της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι «αν χρειαστεί να μεταβούν οι επικεφαλής στα υπουργεία, θα διαπραγματευτούμε».

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «αν θα δεχθεί την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στο υπουργείο», ο Γιώργος Κατρούγκαλος είπε: «Θα αναγκαστούμε να διαπραγματευτούμε στη φάση αυτή που είμαστε. Προέχει να γίνει η συμφωνία και η διαπραγμάτευση είναι μια υποχρέωση».

Όσο για τις διαφορές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ιδεολογικός οδοστρωτήρας που να καταστρέφει τις διαφορετικές πολιτικές που υπάρχουν.

Ερωτώμενος για plan b από τον Γιάνη Βαρουφάκη, απάντησε: «Αν υπήρξε στο μυαλό του ένας γενικός εναλλακτικός σχεδιασμός ως αντίδραση, αυτό δεν μου φαίνεται αθέμιτο».

Ανέφερε, τέλος, ότι οι συντάξεις θα πληρωθούν στην ώρα τους.

Συγκινεί η μητέρα του Τζούλιαν Ασάνζ: «Ο γολγοθάς του γιου μου φτάνει επιτέλους στο τέλος του»

AP21003354402598

Συγκινεί η μητέρα του Τζούλιαν Ασάνζ: «Ο γολγοθάς του γιου μου φτάνει επιτέλους στο τέλος του»

"Θέλουμε να έρθει στο σπίτι του στην Αυστραλία", δηλώνει ο πρωθυπουργός της χώρας