Κατρούγκαλος για Μακεδονικό: "Τίποτα δεν έχει δοθεί"

Κατηγορηματικός ήταν αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό ο Γιώργος Κατρούγκαλος στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, διαβεβαιώνοντας πως «τίποτα δεν έχει δοθεί» και ότι οι δηλώσεις αξιωματούχων, όπως του Νίμιτς, διαστρέφονται.

57ece4291dc52479088b47db

του Άγγελου Προβολισιάνου

«Τίποτα δεν έχει δοθεί και δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται και να διαστρέφονται δηλώσεις αξιωματούχων, όπως του κ. Νίμιτς ή άλλων εκπροσώπων της άλλης πλευράς» απάντησε αρχικά στις εγκλήσεις της αντιπολίτευσης ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών. 

Ξεκαθάρισε δε ότι η διαπραγμάτευση για το Μακεδονικό είναι ανοιχτή και πως υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για τη λύση του μακροχρόνιου ζητήματος. «Σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένο το αποτέλεσμά της (σ.σ. διαπραγμάτευσης) και πολύ λιγότερο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα αποτέλεσμα» τόνισε και κατέληξε εξηγώντας πως «όταν υπάρξει οποιαδήποτε πρόοδος, προφανώς θα ενημερωθεί η Βουλή και προφανώς και πάνω από όλα ο ελληνικός λαός».

Διαβάστε επίσης:

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…