Κατρακύλα για Ολυμπιακό στην Λιβαδειά

Οι «ερυθρόλευκοι» απώλεσαν τις όποιες μαθηματικές ελπίδες είχαν για την κατάκτηση του τίτλου, μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, ενώ μπήκαν σε περιπέτειες όσο αφορά την 2η θέση και το Champions League.

5a15f3e71dc524ff4c8b456c

Σπαταλώντας ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο , η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία έμεινε στο 1-1 με τον σκληροτράχηλο Λεβαδειακό και, ουσιαστικά, απώλεσε τις όποιες ελπίδες της για τίτλο.

Μία, πραγματικά… γκέλα ολκής για τους «ερυθρόλευκους», ειδικά αν δικαιωθούν, τελικά, στο Διαιτητικό Δικαστήριο και πάρουν πίσω το -3 από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ζημιά για τους Πειραιώτες, μάλιστα, είναι διπλή, καθώς, με την ισοπαλία στη Βοιωτία, «έδωσαν» το πλεονέκτημα για τη 2η θέση και το Champions League στον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να είναι, πλέον, στο +1 για… σεντόνι -περιμένοντας, βέβαια και εκείνος τις οριστικές δικαστικές αποφάσεις.

Μόλις στο 4′, ο Νιασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο α’ μέρος, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά στο β’, ισοφαρίζοντας γρήγορα (49′) με τον Ανσαριφάρντ, αλλά μέχρι εκεί ήταν… 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…