Newsroom

Newsroom

Κάτοικος Λαγονησίου: Αν περάσει η φωτιά την Καλυβίων θα ζήσουμε δεύτερο Μάτι

Κάτοικος της περιοχής, προειδοποίησε πως αν η φωτιά περάσει από τη λεωφόρο Καλυβίων και φτάσει στη Γαλάζια Ακτή όπου υπάρχει ένας μεγάλος οικισμός με πεύκα, τότε θα ξυπνήσουν μνήμες από την πυρκαγιά στο Μάτι

πυρκαγια λαγωνήσι

Εικόνες που ανατριχιάζουν η φωτιά στο Λαγονήσι και στις άλλες περιοχές της Αττικής που έχουν τυλιχθεί τις φλόγες, με τη φωτιά να έχει φτάσει μέχρι και στα σπίτια. Μάλιστα κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους του Λαγονησίου  που βλέπουν την φωτιά να είναι ανεξέλεκτη και  κατακαίει την περιοχή.

Κάτοικος της περιοχής, προειδοποίησε πως αν η φωτιά περάσει από τη λεωφόρο Καλυβίων και φτάσει στη Γαλάζια Ακτή όπου υπάρχει ένας μεγάλος οικισμός με πεύκα, «θα ζήσουμε δυστυχώς ένα δεύτερο Μάτι».

«Βρίσκομαι εδώ και δύο ώρες παρατηρητής, δεν μπορώ να κάνω κάτι, ανάμεσα στα Καλύβια και στο Λαγονήσι, στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού πάνω από τη λεωφόρο Καλυβίων. Ένα τεράστιο μέτωπο βρίσκεται ακριβώς απέναντί μας γύρω στα 600 μέτρα. Η αναζωπύρωση είναι τέραστια, οι άνεμοι λυσσάνε (…). Επίγεια μέσα δεν μπορούν να επιχειρήσουν απ’ ότι βλέπω.

Μια υδροφόρα του δήμου κατεβαίνει, προφανώς δεν έχει νερό και εάν περάσει την Καλυβίων, το δρόμο που βρίσκομαι τώρα, βρίσκεται ακριβώς από κάτω η Γαλάζια Ακτή, είναι ένας μεγάλος οικισμός με πεύκα θα ζήσουμε δυστυχώς ένα δεύτερο μάτι. Είναι τόσο τραγική η κατάσταση αυτή τη στιγμή», τόνισε ο κάτοικος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…