Newsroom

Newsroom

Κατηγορούμενος ο Στραματσιόνι σε υπόθεση με παράτυπα συμβόλαια

Μια περίεργη ιστορία στην οποία μεταξύ των... αρνητικών πρωταγωνιστών είναι και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσιόνι φέρνουν στο φως της δημοσιότητας Ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Μια ιστορία για τον οποία ο Στραματσιόνι κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Ιταλικής Ομσοπονδίας. 

stramaccioni

Μια περίεργη ιστορία στην οποία μεταξύ των… αρνητικών πρωταγωνιστών είναι και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσιόνι φέρνουν στο φως της δημοσιότητας Ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Μια ιστορία για τον οποία ο Στραματσιόνι κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Ιταλικής Ομσοπονδίας. 

Αφορά παράτυπα συμβόλαια και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι μεταξύ εννέα κατηγορούμενων για το συγκεκριμένο θέμα. Κατηγορούμενοι είναι επίσης οι Τζίνο Πότσο (ιδιοκτήτης της Ουντινέζε και φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος), Τζουζέπε Μαρότα (γενικός διευθυντής της Γιουβέντους), Μάρκο Μότα (ο δεξιός μπακ που απασχολεί τον Παναθηναϊκό), Φράνκο Κολαβίνο, Κριστιάνο Τζαρέτα, Τζουζέπε Μπότσο, Αλεσάντρο Τζαρμπάνο και Φάμπιο Παράτιτσι.

Οι ομάδες που κατηγορούνται είναι η Γιουβέντους, η Ουντινέζε και η Τζένοα για τις μεταγραφές του Μότα, ο οποίος από το 2010 μέχρι το 2015 υπέγραψε έξι συμβόλαια με πέντε διαφορετικές ομάδες και οι ποινές μπορεί να φτάσουν μέχρι τις 180.000 ευρώ ή με αφαίρεση βαθμών.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους