Κατηγορείται για νέα ρατσιστική συμπεριφορά ο Ολυμπιακός

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ρατσιστικής συμπεριφοράς, εξαιτίας ενός πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί του στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, θα βρεθεί αύριο (4/10) ο Ολυμπιακός, ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA. Να τονίσουμε ότι οι οπαδοί του  Ολυμπιακού στο παρελθόν έχουν εκτοξεύσει ρατσιστικά συνθήματα κατά του Ουάρντα στο Περσιτέρι, του Σισέ, του Νίνη, του Ολισαντέμπε, του Αντού , του Αμπντούλ Καμαρά  στο Καραϊσκάκη, ενός βολεϊμπολίστα της Τουρ όπου και κλήθηκε ολόκληρός ο σύλλογος για απολογία από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία καθώς και τα ρατσιστικά σχόλια σε «ερυθρόλευκες» εκπομπές για τους Θανάση Αντετοκούνμπο. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί φαίνεται ότι δεν έχουν παραδειγματιστεί ακόμα από τα λάθη τους και για μια ακόμα φορά και οδηγούν  την ομάδα τους σε τιμωρία, και μάλιστα σκληρή καθώς η UEFA  είναι σκληρή σε αυτό το θέμα και ο Ολυμπιακός υπότροπος. Και  όπως λέει και το ρητό, μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσαμε!  

olympiakos erithros asteras

Οι «ερυθρόλευκοι» εγκαλούνται με βάση το άρθρο 14 του πειθαρχικού κώδικα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας και απειλούνται με μερικό κλείσιμο των εξεδρών στο αμέσως επόμενο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι (με την Μπάγερν), ή ακόμη και με τη διεξαγωγή αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, αν κριθούν υπότροποι.

Υπενθυμίζεται ότι στον Ολυμπιακό είχε επιβληθεί ανάλογη τιμωρία το Μάρτιο του 2017, λόγω συνθημάτων σε αγώνα με την Οσμανλισπόρ, αλλά και παλαιότερα, το 2013, σε παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

 
 

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός