Newsroom

Newsroom

Κάτι δεν «κολλάει» με τους πανηγυρισμούς του Ανδρουλάκη…

Ο ήλιος και η ελπίδα επέστρεψαν σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ωστόσο κάπου «μπάζει ο υπέρμετρος αυτός ενθουσιασμός

Screenshot 2 2

Διθυραμβικές δηλώσεις, πανηγύρια, πρωτοσέλιδα και δημοσιεύματα που μάλλον θεώρησαν πως την Κυριακή είχαμε εθνικές εκλογές και το ΚΙΝΑΛ βγήκε πρώτο κόμμα και φυσικά το ευχαριστώ του Νίκου Ανδρουλάκη στα 170 χιλιάδες μέλη του κόμματος που έφεραν το ΠΑΣΟΚ… back to the future.

O πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μάλιστα δημοσίευσε στα προσωπικά του social media και μήνυμα-βίντεο για να εκφράσει την ασυγκράτητη ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και την αλλαγή του ονόματος.

«Η συγκλονιστική σας συμμετοχή δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170 χιλιάδες μέλη μας, που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους.

Οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

«Επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας, η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας. Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης στο επίμαχο μήνυμα της μεγάλης νίκης.

Μόνο που κάπου εδώ έχουμε ένα μικρό παράδοξο, μια λεπτομέρεια που καλό θα είναι να θορυβήσει κάπως τον νέο ηγέτη της «Δημοκρατικής Παράταξης».

Γιατί δεν γίνεται να έχει γίνει όλος αυτός ο οργασμός με την κινητοποίηση 170 χιλιάδες μελών και βάλε, όλο αυτό το πουσάρισμα από το συστημικά ΜΜΕ και την ίδια στιγμή η ανάρτηση του νέου ηγέτη να μην έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ούτε 300 «καρδούλες» από χθες.

Αυτή η αναντιστοιχία κάτι σημαίνει… ή τελοσπάντων δεν αποτυπώνει τη δυναμική που περιγράφει ο Ν. Ανδρουλάκης.

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό