Καθυστερήσεις στο ΧΥΤΑ Φυλής  – Με σύνεση τα σκουπίδια

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην εναπόθεση των απορριμμάτων στον νέο χώρο (κύτταρο) του ΧΥΤΑ Φυλής, λόγω υπερφόρτωσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Πειραιά, o οποίος καλεί τους δημότες και τους επαγγελματίες να διαχειριστούν με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματα τους.

ΧΥΤΑ Φυλη

Σύμφωνα με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), καθυστερήσεις θα υπάρξουν τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 8/2/2019.

Οι ίδιοι οι οδηγοί των απορριμματοφόρων, θέλοντας να δείξουν την κρισιμότητα και τον βαθμό της επικινδυνότητας της κατάστασης, αναφέρουν στο epoli.gr. τα εξής:

«Ξεκινάμε μέσα στην άγρια νύχτα. Φτάνουμε πρώτες πρωινές ώρες στον ΧΥΤΑ και εκεί περιμένουμε 5 με 6 ώρες να αφήσουμε τα απορρίμματα. Κλείνουν τα μάτια μας στο τιμόνι, περιμένοντας μία διαδικασία, που έπρεπε να ολοκληρώνεται άμεσα. Μην απορούν κάποιοι, πώς συνάδελφοί μας “χάνουν τη ζωή” τους εν ώρα εργασίας», τόνισε χαρακτηριστικά οδηγός απορριμματοφόρου.

«Σας παρακαλούμε κάντε κάτι να αναδείξουμε το θέμα. Δεν πάει άλλο. Θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα, μαζί και με όλες τις άλλες ελλείψεις που υπάρχουν στην Καθαριότητα», συμπλήρωσε.
 

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…