«Καθημερινή» και Παπαχελάς αναγνωρίζουν την αθλιότητα Κασιμάτη, αλλά συγχρόνως τον καλύπτουν

O  Αλέξης Παπαχελάς, την ώρα που τα social media «βράζουν» για την «δολοφονία χαρακτήρα» του Γιώργου Κατρούγκαλου από τον κατά συρροή ασκούμενο σε τέτοιους είδους δημοσιογραφία Στέφανου Κασιμάτη, ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα αποπομπής του.  

παπαχελας

Ενώ ο θόρυβος για το άθλιο και χυδαίο σχόλιο του αρθρογράφου της “Καθημερινής” Στέφανου Κασιμάτη κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου δεν έχει κοπάσει, ο διευθυντής της εφημερίδας Αλέξης Παπαχελάς τοποθετείται σήμερα με σχόλιό του στην πρώτη σελίδα.

Η “Κ” έκανε ένα σοβαρό λάθος. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση. Η ευθύνη είναι της εφημερίδας. Και επειδή η ευθύνη πρέπει να σταματάει κάπου, είναι της διεύθυνσης. Δηλαδή, δική μου”, ξεκινά το σχόλιο του Αλέξη Παπαχελά.

Στη συνέχεια επιχειρεί να εξηγήσει πως η εφημερίδα αφήνει ελεύθερους τους αρθρογράφους και σκιτσογράφους, ωστόσο επισημαίνει πως το χιούμορ μπορεί να μην έχει όρια, η σκληρότητα, όμως, πρέπει να έχει. Και δέχεται πως στην περίπτωση του σχολίου (λεζάντα σε φωτογραφία) του Στέφανου Κασιμάτη κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου, τα όρια ξεπεράστηκαν.

 Ωστόσο, ο Αλέξης Παπαχελάς, την ώρα που τα social media “βράζουν” για την “δολοφονία χαρακτήρα” του Γιώργου Κατρούγκαλου από τον κατά συρροή ασκούμενο σε τέτοιους είδους δημοσιογραφία Στέφανου Κασιμάτη, ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα αποπομπής του. Κάτι που ευθέως είχαν ζητήσει ή υπονοήσει πως πρέπει να γίνει κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που τάχθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Γιώργου Κατρούγκαλου. Καταλήγοντας πως η εφημερίδα και ο ίδιος “πήραμε το μάθημά μας”…

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…