Newsroom

Newsroom

Καθηγητής καρδιολογίας για Έρικσεν: Πέθανε και επανήλθε, δύσκολο να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο

Ο καθηγητής καρδιολογίας Σαντζέι Σάρμα, ο οποίος συνυπήρξε με τον 29χρονο μέσο στην Τότεναμ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη ζωή του, αλλά όχι για την ποδοσφαιρική του καριέρα

eriksen1

Σοκ σε ολόκληρο τον πλανήτη προκάλεσε το συγκλονιστικό περιστατικό με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν κατά τη διάρκεια του αγώνα Δανία-Φινλανδία για το EURO 2020.

Ο καθηγητής καρδιολογίας Σαντζέι Σάρμα, που είχε συνεργαστεί με τον Έρικσεν στην Τότεναμ και πλέον είναι πρόεδρος της επιτροπής καρδιολόγων της Αγγλικής Ομοσπονδίας, δήλωσε αισιόδοξος για την υγεία και τη μετέπειτα ζωή του Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά εξέφρασε σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

«Προφανώς κάτι πήγε πολύ άσχημα. Οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Το ερώτημα όμως είναι τι συνέβη και γιατί συνέβη. Μιλάμε για έναν παίκτη που προφανώς κάνει συνεχώς εξετάσεις, άρα πώς προέκυψε αυτή η ανακοπή καρδιάς; Πάντως το γεγονός ότι έχει τις αισθήσεις του και είναι σταθερός είναι θετικό, τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά», ανέφερε ο καθηγητής καρδιολογίας. Και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ ωμός, ο Κρίστιαν πέθανε, για λίγα λεπτά βέβαια, αλλά επανήλθε. Θα του επέτρεπε ένας γιατρός να ξαναπαίξει μπάλα; Η απάντηση είναι όχι. Τα καλά νέα είναι πως ο Κρίστιαν είναι ζωντανός, αλλά τα άσχημα πως μάλλον η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά επαγγελματικά. Στην Αγγλία πάντως δεν θα έπαιζε. Είμαστε πολύ αυστηροί σε τέτοια θέματα».

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…