Κατέρρευσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ – Φωτογραφίες από το κατεστραμμένο σπίτι του

Σε κατάσταση σοκ ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΔ όταν πληροφορήθηκε για την πυρκαγιά στο σπίτι του. «Πάει, τελείωσα από το ποδόσφαιρο» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπίκας. Δείτε τις φωτογραφίες από την κατεστραμμένη οικεία του στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

Κατέρρευσε ο κ. Μπίκας στα γραφεία της ΕΠΟ όταν έμαθε πως το σπίτι του είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Οι πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο της ΚΕΔ να έχει αλλάξει στάση ως προς την παραίτησή του, την οποία σκεφτόταν να αποσύρει, γεγονός που ίσως δεν άρεσε σε κάποιους.

Ήταν τέτοιο το σοκ του, που φέρεται να είπε μονολογώντας: «Τι άλλο να κάνω; Δεν μπορώ… Πάει, τελείωσα από το ποδόσφαιρο. Θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια». 

Κατά την αποχώρησή τους από τα γραφεία της ΕΠΟ, οι Μπίκας, Τσαχειλίδης και Καλύβας αποχαιρέτησαν τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας με τρόπο που δείχνει πως δεν πρόκειται να ξανά αλλάξουν στάση για τις παραιτήσεις τους.

Κάηκε ολοσχερώς

Στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες από το κατεστραμμένο πλέον σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Μπίκα, στον Ιερισσό Χαλκιδικής.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από sport-fm.gr και sdna.gr:
«Βάκχες»: Η νέα παράσταση της Έλλης Παπακωνσταντίνου ταξιδεύει στην Ευρώπη

«Βάκχες»: Η νέα παράσταση της Έλλης Παπακωνσταντίνου ταξιδεύει στην Ευρώπη

Η διακεκριμένη Ελληνίδα σκηνοθέτιδα Έλλη Παπακωνσταντίνου μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας σε μεγάλα Φεστιβάλ…