Newsroom

Newsroom

Κατέρρευσε από τα γέλια δημοσιογράφος του CNN με γκάφα του Τραμπ (video)

Έχει στα χέρια του το «κόκκινο κουμπί», αλλά δεν έχει μάθει ακόμη τα σύνορα της χώρας του

Tramp

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ο δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου CNN, όταν άκουσε την απίστευτη ατάκα του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που δείχνει να μην ξέρει τη στοιχειώδη γεωγραφία της χώρας του.

Σε ομιλία του ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του χτίζει αντιμεταναστευτικό τείχος στο… Κολοράντο που βρίσκεται στην ενδοχώρα των ΗΠΑ και δε συνορεύει σε κανένα σημείο με το Μεξικό.

«Χτίζουμε ένα τείχος. Ένα υπέροχο μεγάλο τείχος που που θα λειτουργεί και δε θα μπορείς να περάσεις ούτε από πάνω, ούτε από κάτω», δήλωσε ο γεμάτος καμάρι ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο δημοσιογράφος στο στούντιο του CNN δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του και ξέσπασε σε ένα πρωτοφανές νευρικό γέλιο ενώ παράλληλα έδειχνε το Κολοράντο στον χάρτη των ΗΠΑ για να αποδείξει ότι το Κολοράντο απέχει από τα σύνορα της χώρας με το Μεξικό κατά… μία ολόκληρη πολιτεία.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες εβδομάδες, ωστόσο τότε δεν είχε κυκλοφορήσει ευρέως το βίντεο με τα λεγόμενα του αμερικανού προέδρου, αλλά και την ξεκαρδιστική αντίδραση του δημοσιογράφου του CNN.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…