Newsroom

Newsroom

Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν έχω δει ίχνος μεταμέλειας από τους κακοποιητές» (video)

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εργασιακή βία που έχει υποστεί, για την καταγγελία στο ΣΕΗ και για τη στάση των κακοποιητικών ανθρώπων στο θέατρο. 

katerina tsavalou

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία αποκάλυψε ότι έπαιζε στο θέατρο για δύο χρόνια με κρίσεις πανικού. 

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση πάρα πολύ. Πιστεύω όμως ότι απλά δεν είναι η ώρα να με δείτε σε αυτήν. Σε ριάλιτι δεν θα έπαιρνα μέρος, είμαι κατηγορηματική, τα θεωρώ ξεφτίλα. Μου έχουν κάνει παλαιότερα πρόταση για το DWTS και το J2US. Από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και είμαι ευγνώμων που κάνω τη δουλειά που θέλω και ζω από αυτό», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Έχω υποστεί εργασιακή βία. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που ακούστηκαν στην αρχή. Δεν μπορώ να πω όνομα. Το βίωσα πάρα πολύ άσχημα, σχεδόν δύο χρόνια έπαιζα με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Έκανα το σταυρό μου κι έλεγα Παναγία μου βοήθησέ με. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου τότε που σκέφτηκα να φύγω από δουλειά», πρόσθεσε. 

«Οι δικοί μου άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε. Ο Δημήτρης, όταν του είπα, φρίκαρε με όλο αυτό. Έχω κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για το περιστατικό. Δεν πιστεύω ότι άργησα να μιλήσω. Τώρα ήταν η ώρα κι έγινε όλο αυτό. Εγώ στο τέλος μίλησα στον άνθρωπο αυτόν και εκείνος δεν απάντησε τίποτα. Δεν είδα κανένα ίχνος μεταμέλειας από τους ανθρώπους αυτούς, αρνούνται τα πάντα και αυτό με πειράζει. Μια συγγνώμη…», σχολίασε.

«Έχω περάσει δύσκολα οικονομικά. Μετρούσα και τα ψιλά. Έπαιρνα ένα γεύμα και το μοίραζα να το φάω. Στην αρχή παράλληλα με την υποκριτική, δούλευα σε γραμματεία, μοίραζα σε σούπερ μάρκετ δείγματα και δούλευα επίσης σε χρυσοχοείο», είπε στο τέλος για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε οικονομικά. 

 

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.