«Κατεβάζει ρολά» ο «Φιλελεύθερος»

Έπειτα από τρία χρόνια, η εφημερίδα του Θανάση Μαυρίδη «κατεβάζει ρολά», με το τελευταίο της φύλλο να κυκλοφορεί το προσεχές Σάββατο, όπως έγινε γνωστό.

5f971f81825e63514b67ed42

Η εβδομαδιαία εφημερίδα, η οποία πρόσκειντο στον φιλελεύθερο / κεντροδεξιό χώρο αναστέλλει τη λειτουργία της, με τη διοίκηση να επικαλείται οικονομικές δυσχέρειες πίσω από την εν λόγω απόφαση.

Λανσαρίστηκε με το μότο «Η εφημερίδα της μεσαίας τάξης». Τον περασμένο Ιανουάριο είχε μετατραπεί από καθημερινή σε Σαββατιάτικη έκδοση, ενώ νωρίτερα, τα Χριστούγεννα του 2019 είχε προχωρήσει σε αθρόες απολύσεις προσωπικού.

Ο Φιλελεύθερος ξεκίνησε ως καθημερινή έκδοση αλλά από το 2019 μετατράπηκε σε εβδομαδιαία. Μεταξύ άλλων, στο ενεργητικό του, κατέγραψε, και το «βάπτισμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη ως «Μωυσή». 

Παρά τις «χαμηλές πτήσεις» που πραγματοποιούσε στο θέμα της αναγνωσιμότητας, έλαβε χρήματα από τη λίστα Πέτσα την περασμένη Άνοιξη. Πάντως έκλεισε χωρίς να χρωστάει χρήματα σε εργαζόμενους ή Δημόσιο και οι αποζημιώσεις, σύμφωνα με την ενημέρωση, θα δοθούν όλες κανονικά.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…