Newsroom

Newsroom

Κατεβασμένα τα «ρολά» και αύριο στον ΣΚΑΪ

Έπειτα από τη μαζική απόλυση 12 δημοσιογράφων οι εργαζόμενοι του ομίλου αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε νέα απεργιακή κινητοποίηση.  

ΣΚΑΙ 2

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ. Έπειτα από τη νέα τους συνέλευση στην ΕΣΗΕΑ, οι δημοσιογράφοι του ομίλου, αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων «εκφράζοντας τη διαμαρτυρία μας για τις απολύσεις και ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψή τους». Το κλίμα έγινε ακόμα πιο βαρύ καθώς η διοίκηση του ομίλου και πάλι δεν επέτρεψε την είσοδο του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ στις εγκαταστάσεις του ομίλου, ζητώντας να καταθέσει πρώτα σχετικό γραπτό αίτημα, κάτι βέβαια που δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο μέσο ενημέρωσης.

Κατόπιν αυτών αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάσης εργασίας από τις 06.000 το πρωί της Δευτέρας (14/1) μέχρι τις 12.00, αλλά και σε απεργία από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 06.00 το πρωί της Τρίτης (15/1).

Στο ψήφισμά τους σημειώνουν:

«Παράλληλα, αποφασίσαμε τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης στις 10 το πρωί της Δευτέρας, για να αποφασίσουμε την περαιτέρω στάση μας. Επισημαίνουμε, για μία ακόμη φορά, πως είναι απαράδεκτο οι απολύσεις να ανακοινώνονται σε μια χρονική στιγμή που η θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων ήταν κενή, ώστε να μην τις “χρεωθεί” κανένα διευθυντικό στέλεχος. Είναι επίσης απαράδεκτο να μην ανακοινώνεται στους απολυμένους συναδέλφους η αιτία της απόλυσής τους. Δεν θα ανεχθούμε πρακτικές που θίγουν την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια.

»Ζητούμε τη ρητή διαβεβαίωση της διοίκησης του σταθμού πως δεν θα υπάρξουν άλλες απολύσεις. Απαιτούμε, τέλος, να σταματήσει η πρακτική της εργοδοσίας να απαγορεύει την είσοδο στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, ζητώντας τους σχετικό έγγραφο αίτημα, κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο ΜΜΕ. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να συνομιλούμε με τα εκλεγμένα μέλη του Πρωτοβάθμιου Σωματείου μας, όπως γίνεται στα υπόλοιπα ΜΜΕ, όπου ποτέ δεν έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό».
 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…