Newsroom

Newsroom

Καταζητούμενος για μαζικές δολοφονίες ο άφαντος Γιανουκόβιτς

Καταζητούμενος από την αστυνομία για μαζικές δολοφονίες είναι πλέον ο έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook…

gianoukobits1

Καταζητούμενος από την αστυνομία για μαζικές δολοφονίες είναι πλέον ο έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Αρσέν Αβάκοφ.

«Έχει ανοίξει επίσημα η υπόθεση των μαζικών δολοφονιών φιλήσυχων πολιτών», έγραψε στο προφίλ του ο Αβάκοφ, σύμφωνα με το Reuters. «Ο Γιανουκόβιτς και άλλοι άνθρωποι ου είναι υπεύθυνοι για αυτές έχουν ανακηρυχθεί καταζητούμενοι», πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή, ο Γιανουκόβιτς αγνοείται, καθώς οι πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό με ελικόπτερο δεν επιβεβαιώνονται, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιανουκόβιτς εντοπίστηκε στην περιοχή της Κριμαίας, όμως επίσης δεν επιβεβαιώνονται επίσημα.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…