Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού από τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι αποκαλύπτει πρώην σύντροφός του

Η ίδια έχει περάσει από αυτή την θέση στο παρελθόν, καθώς ήταν ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι και όπως αποκαλύπτει στην Daily Mail, δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία. 

34058 128899097149063 183970 n

Η Φλόρενς Μπρούντενελ-Μπρους, μοντέλο και πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι δηλώνει «τυχερή που τον χώρισε έγκαιρα».

Η ίδια έχει περάσει από αυτή την θέση στο παρελθόν, καθώς ήταν ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι και όπως αποκαλύπτει στην Daily Mail, δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία.

Το βασικό της πρόβλημα ήταν ο Τύπος.

Όπως αρxικά, δήλωσε το μοντέλο, «Ήμασταν ζευγάρι για δύο μόλις μήνες, το 2011. Κάθε μέρα έβγαινε στην δημοσιότητα και μία νέα ιστορία για εμένα. Οι φίλοι μου άρχισαν να με αγνοούν ξαφνικά, εξαφανίστηκαν από κοντά μου. Κάθε μέρα έβρισκα φωτογράφους έξω από την πόρτα του σπιτιού μου»,

Στην συνέχεια, παραδέχτηκε πως «βγάζει το καπέλο» σε όσους πραγματικά αντέχουν αυτό τον τρόπο ζωής, ενώ τόνισε πως για εκείνη ήταν πολύ τρομακτική περίοδος. Παρά το γεγονός ότι ο χωρισμός από τον πρίγκιπα Χάρι την πόνεσε πάρα πολύ τότε, εξήγησε πως μελλοντικά της φάνηκε σαν ανακούφιση.

«Παρόλο που ήταν πολύ στενάχωρο τότε, νιώθω τυχερή που δεν κράτησε παραπάνω. Ήταν τρομακτικό να βγαίνω μαζί του. Εγώ πήρα την απόφαση να χωρίσουμε, κουράστηκα να βλέπω καθημερινά το όνομά μου στα δημοσιεύματα. Έπαθα κρίσεις πανικού από το άγχος μου για το τι θα γράψουν κάθε φορά», πρόσθεσε.

Αυτή η μανία του Τύπου να τους «κυνηγάει» σε κάθε τους βήμα, άφησε τη νεαρή κοπέλα γεμάτη «ψυχολογικά», όπως παραδέχτηκε. Ένιωθε συνεχώς φόβο, κάθε φορά που έβλεπε κάμερα ή μικρόφωνο και δεν ήθελε να μιλήσει ποτέ δημόσια. Ένιωθε πως όλοι τη θυμούνται και ότι θα μείνει για πάντα ως «η πρώην του πρίγκιπα Χάρι».

«Κατέληξα να έχω κατάθλιψη. Το άγχος μου γινόταν όλο και χειρότερο. Έκανα πολλά χρόνια να το ξεπεράσω, όμως τελικά, μετά από πολύ κόπο τα κατάφερα», κατέληξε.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook