Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή

Κατατέθηκε απόψε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα τελευταία προαπαιτούμενα πριν από το Eurogroup της 24ης Μαΐου και το κλείσιμο της αξιολόγησης.

573cce651dc524976b8b4fcd

Στο νομοσχέδιο δεν περιλαμβάνεται ο «κόφτης» δαπανών, για τον οποίο κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών είχαν προαναγγείλει πως θα κατατεθεί με τροπολογία.

Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων διατάξεις για το νέο «υπερταμείο» ιδιωτικοποιήσεων, τους έμμεσους φόρους και τα κόκκινα δάνεια.

Την Πέμπτη θα ξεκινήσει η επεξεργασία του νομοσχεδίου στις συναρμόδιες επιτροπές (13:00), ενώ η συζήτησή του στην Ολομέλεια αναμένεται να ξεκινήσει το Σάββατο και να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής, οπότε και θα γίνει η ψηφοφορία.

Η κυβέρνηση επιθυμεί να παρουσιάσει ψηφισμένο κείμενο τη Δευτέρα το πρωί, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Euro Working Group, έτσι ώστε στη συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη Τρίτη, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος να εμφανιστεί στους ομολόγους του έχοντας εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης.

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…