Καταστηματάρχες «σπάνε» την απαγόρευση: Διαμαρτυρία με μουσική σε όλα τα μαγαζιά

Κάλεσμα στους επαγγελματίες του χώρου να παίξουν μουσική σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στην απαγόρευση

estiasi

Για το παράλογο μέτρο της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση διαμαρτύρονται έντονα καταστματάρχες του χώρου και διοργανώνουν διαμαρτυρία ενάντια στην κυβερνητική απαγόρευση.

Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 από τις 21.00 – 23.45, ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης καλεί τους επαγγελματίες του χώρου να παίξουν μουσική σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στην απαγόρευσή της καθώς και στον περιορισμό του ωραρίου λειτουργείας τους. Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση είναι ένα από τα λίγα μέτρα που έχουν παραμείνει, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού.

Στην ανακοίνωσή τους, κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «με τις αλλοπρόσαλλες απαγορεύσεις» δημιουργεί «μαγαζιά δύο ταχυτήτων» και υπογραμμίζουν ότι «τα ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο είναι τεράστια» ενώ παράλληλα σημειώνουν ότι «ο περιορισμός του ωραρίου και η παράλογη απαγόρευση της μουσικής δεν αντιμετωπίζουν ούτε το φαινόμενο των πλατειών, ούτε τον αθέμιτο ανταγωνισμό, που καλλιεργεί η κυβέρνηση».

Η ανακοίνωση:

«ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ! ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης διοργανώνει μια διαμαρτυρία απέναντι στην παράλογη απαγόρευση της Μουσικής και τον περιορισμό του ωραρίου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα να “ανοίξουν” τα ηχεία τους και να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28/5 και ΣΑΒΒΑΤΟ, 29/5, 21.00 – 23.45 ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ και η Ελλάδα πλημμυρίζει ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Συνάδελφοι,

τα ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο είναι τεράστια.

Ας ξεκινήσουμε αλυσιδωτές αντιδράσεις για κάθε ένα ξεχωριστά.

Ο περιορισμός του ωραρίου και η παράλογη απαγόρευση της Μουσικής δεν αντιμετωπίζουν ούτε το φαινόμενο των πλατειών, ούτε τον αθέμιτο ανταγωνισμό, που καλλιεργεί η κυβέρνηση, δημιουργώντας μαγαζιά δύο ταχυτήτων με τις αλλοπρόσαλλες απαγορεύσεις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28/5 και ΣΑΒΒΑΤΟ, 29/5, 21.00 – 23.45 ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και σε κάθε γωνιά της χώρας! 

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…