Newsroom

Newsroom

Κατασκεύασαν ψευδή είδηση στον ΣΚΑΪ για τα μάτια της Ζαχαράκη

Σε κρεσέντο παραπληροφόρησης και προπαγανάδας υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και πρωτοφανούς δημοσιογραφικής αλητείας εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη για τις αθλιότητες περί καταδίκης του που ισχυρίστηκε η Σοφία Ζαχαράκη επιδίδεται ο ΣΚΑΪ.

ζαχαρακη σκαι

Το κανάλι του Φαλήρου μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους επιθέσεις αλλά η αλήθεια είναι ότι σήμερα το πρωί ξεπέρασε κάθε όριο.

Ο ΣΚΑΪ πριν δώσει βήμα στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προανήγγειλε πως θα τη φιλοξενήσει στο στούντιο και θα μιλήσει για «τη σύλληψή της».

«Σε λίγο: Η Σοφία Ζαχαράκη στο studio για τη σύλληψή της» έγραψε σε φάσα του ο ΣΚΑΪ μεταδίδοντας μια ξεκάθαρα ψευδή είδηση.

Η Ζαχάρακη δεν συνελήφθη ποτέ. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στα γραφεία της ΝΔ τη Δευτέρα για να συλλάβουν την εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον της ο Κώστας Βαξεβάνης δεν την εντόπισαν εκεί. Άρα πώς και πότε ακριβώς τη συνέλαβαν χωρίς να τη βρουν;

Ο ΣΚΑΪ γνώριζε προφανώς ότι η Ζαχαράκη δεν συνελήφθη ποτέ. Επέλεξε όμως να μεταδώσει ψευδή είδηση. Θέλησε να παρουσιάσει την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ ως «θύμα» της κατάστασης.

Να προβάλλει μια σύλληψη που δεν έγινε ποτέ. Να μείνει στους θεατές ότι η Ζαχαράκη συνελήφθη από αστυνομικούς εξαιτίας ενός «κακού» δημοσιογράφου που «κυνήγησε» μια εκπρόσωπο Τύπου ενός κόμματος.

Στο ίδιο μοτίβο συνέχισε ο ΣΚΑΪ και αφού μίλησε η Ζαχαράκη και λογικά έτσι θα κυλήσει ολόκληρη η ημέρα.

Διαβάστε σχετικά: Δημοσιογραφική αλητεία με Α κεφαλαίο

5b8e72401dc524e8488b4574

5b8e73281dc524e8488b457b

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…