Newsroom

Newsroom

Κατάσχεση μισού τόνου κάνναβης και 320.000 λαθραίων πακέτων τσιγάρων

Περίπου μισό τόνο ακατέργαστης κάνναβης βρήκαν σε έρευνα τους οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. και συνέλαβαν τα…

7

Περίπου μισό τόνο ακατέργαστης κάνναβης βρήκαν σε έρευνα τους οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. και συνέλαβαν τα τρία μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που ετοιμάζονταν να στείλουν σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης την κάνναβη. Πιο αναλυτικά συνελήφθη ένας Έλληνας υπήκοος  63 ετών, ιδιοκτήτης επιχείρησης συνεργείου φορτηγών αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο, ένας Έλληνας υπήκοος  57 ετών ιδιοκτήτης εταιρίας μεταφορών στην Βουλγαρία  και ένανς Αλβανός υπήκοος 22 ετών ο οποίος οργάνωνε τις μεταφορές των ναρκωτικών.
Παράλληλα οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον Σταθμό εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά βρήκαν και κατέσχεσαν από ένα εμπορευματοκιβώτιο που είχε φτάσει από Σιγκαπούρη 320.000 πακέτα τσιγάρα μάρκας GOLD MOUNT, RGD και τα δύο τύπου σλιμ. Ως κάλυμμα του φορτίου είχαν τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του εμπορευματοκιβώτιου 288 χαρτοκιβώτια με ηλεκτρικές σκούπες. Το εμπορευματοκιβώτιο είχε προορισμό εταιρία στα Σκόπια.